Κυπριακές Αερογραμμές: Η διαδικασία πλεονασμού δεν επηρεάζει τη λειτουργία της εταιρείας

Οι Κυπριακές Αερογραμμές διαβεβαιώνουν το επιβατικό κοινό ότι η διαδικασία του πλεονασμού προσωπικού που βρίσκεται σε εξέλιξη, ουδόλως έχει επηρεάσει με οποιοδήποτε τρόπο την ομαλή λειτουργία της Εταιρείας. Με τους σχεδιασμούς που βρίσκονται σε εξέλιξη λαμβάνονται όλα τα απαιτούμενα μέτρα ώστε και το επίπεδο εξυπηρέτησης να διατηρείται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο ποιότητας και το πτητικό έργο να εκτελείται ομαλά με ευλαβική, όπως πάντοτε, προσήλωση στην τήρηση όλων των κανονισμών και διαδικασιών ασφάλειας.

Η Εταιρεία επιθυμεί επίσης να μεταφέρει το μήνυμα ότι η ασφάλεια της κάθε πτήσης παραμένει ύψιστη προτεραιότητα και σε αυτή την παράμετρο δεν επιτρέπει καμία απολύτως έκπτωση.

Είναι βέβαιο, ότι με την ολοκλήρωση της διαδικασίας πλεονασμού και την σχεδιαζόμενη αναδιάρθρωση θα προκύψουν, πέραν από οικονομικά οφέλη και άλλα θετικά πλεονεκτήματα όπως η αύξηση της παραγωγικότητας, η ενίσχυση της ευελιξίας και η ανάκτηση της ανταγωνιστικότητας που είναι σήμερα το ζητούμενο της προωθούμενης αναδιάρθρωσης.

Οι Κυπριακές Αερογραμμές καλούν το επιβατικό κοινό να περιβάλει με την εμπιστοσύνη του την αεροπορική εταιρεία της Κύπρου και να την στηρίξει σε αυτή την δύσκολη φάση που διέρχεται. Η επιβίωση τους σε συνάρτηση με την επιχειρούμενη σήμερα εξυγίανσή τους θα αποβεί προς όφελος της Κύπρου και της οικονομίας της.