Κυνική ομολογία δράστη «Ένοιωθα ωραία όταν την έπνιγα και το ξανάκανα»

Συνταρακτικές και συνάμα φρικιαστικές ήταν  οι αποκαλύψεις του 35χρονου στρατιωτικού ο οποίος παρουσιάστηκε εκ νέου χθες στο Δικαστήριο, ατάραχος και με εκνευρισμένο ύφος.

Ομολόγησε ότι περί τα τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου γνώρισε μέσω της ιστοσελίδας Badoo την Αριέλ Παλανας. Τότε συναντήθηκαν, τη μετέφερε στο σπίτι του όπου ήρθαν σε σεξουαλική επαφή και την έπνιξε κατά τη διάρκεια της επαφής.

Μετά την έδεσε με καλώδια και τη μετέφερε στο μεταλλείο όπου την πέταξε.

Επίσης υπάρχουν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες προσπάθησε να προσεγγίσει ακόμη μία κοπέλα, αλλά δεν τα κατάφερε. Μια ξαδέλφη της Αrian Palanas Lozano φέρεται να τον προσέγγισε ψάχνοντας πληροφορίες για την συγγενή της.

Ο 35χρονος της ζήτησε να κλείσουν ραντεβού σε απομακρυσμένη περιοχή για να της δώσει λεπτομέρειες για την ξαδέρφη της, αλλά η κοπέλα φοβήθηκε και αρνήθηκε να τον συναντήσει.

Φρικιαστική ήταν η ομολογία του για το φόνο της Mary Rose, όταν ανέφερε ότι “όταν την έπνιγα, ένιωθα ωραία γι αυτό το ξανάκανα”.

Σήμερα το πρωί, επανήρχισαν οι έρευνες τόσο στην περιοχή του παλιού μεταλλείου του Μιτσερού, όσο και στον Ξυλιάτο, σημείο που υπέδειξε ο 35χρονος για τη σορό της 6χρονης Sierra.

Στις έρευνες θα συμβάλουν και άντρες της Ομάδας Υποβρυχίων Καταστροφών, αλλά και ειδικός επί θεμάτων κατα συρροή δολοφόνων που καλείται από το εξωτερικό.

Ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Μιχάλης Σιάηλος, μετά τον εντοπισμό της δεύτερης σορού, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρχουν κι άλλα πτώματα στην περιοχή.

Σημειώνεται πως δεν έχει γίνει ακόμη ταυτοποίηση του δεύτερου πτώματος που έχει ανευρεθεί στο φρεάτιο στο Μιτσερό. Η νεκροτομή επί της σορού αναμένεται να γίνει στις 10 το πρωί στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.