Κυκλοφοριακό κομφούζιο στα σημεία ελέγχου – Επί τόπου η Γιολίτη

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικράτησε σήμερα το πρωί στα σημεία ελέγχου, κυρίως παρά την Ακτή του Κυβερνήτη.

Επί τόπου βρέθηκε η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Έμιλυ Γιολίτη, όπου έδωσε οδηγίες να διενεργείται δειγματοληπτικός έλεγχος των διελεύσεων οδηγών από και πρός Λεμεσό και Πάφο, τουλάχιστον κατά τις ώρες αιχμής.

Η κ. Γιολίτη σε δηλώσεις της από το σημείο ελέγχου στην Ακτή του Κυβερνήτη σημείωσε πως είναι ανεπίτρεπτο να δημιουργούνται τόσο μεγάλες ουρές στον αυτοκινητόδρομο ιδιαίτερα το πρωί που οι δάσκαλοι που μετακινούνται πρέπει να βρίσκονται στην ώρα τους στο σχολείο αλλά και οι δημόσιοι και άλλοι υπάλληλοι που πρέπει να πάνε στις δουλειές τους.

Η Υπουργός Δικαιοσύνης απηύθυνε έκκληση προς το κοινό, η κατ’ εξαίρεση μετακίνηση να είναι πράγματι κατ’ εξαίρεση αυτές τις μέρες που η πόλη της Λεμεσού και της Πάφου θα πρέπει να περιοριστούν όσο γίνεται εντός των πόλεων.

«Αντιλαμβάνομαι ότι κάποιοι χρειάζεται και πρέπει, για να μπορέσει να λειτουργήσει η χώρα, να μετακινούνται και οπωσδήποτε αυτούς θα τους διευκολύνουμε. Έχω δώσει όπως σας είπα οδηγίες ώστε να μη δημιουργούνται ουρές. Κάνω έκκληση και στους συμπολίτες μου να χρησιμοποιούν με φειδώ την εξαίρεση» είπε.

Στο σημείο ελέγχου στην Ακτή του Κυβερνήτη βρέθηκε και ο Διευθυντής Τροχαίος Γιαννάκης Γεωργίου ο οποίος είπε ότι μετά τις οδηγίες που έδωσε η Υπουργός και ο Αρχηγός Αστυνομίας για δειγματοληπτικό έλεγχο, η κίνηση πλέον διεξάγεται ομαλά.

Το κυκλοφοριακό κομφούζιο παρατηρήθηκε από τις 6:45-7:15 και 7:45-8:15 και απηύθυνε και ο ίδιος έκκληση για τοποθέτηση των εγγράφων στο ταμπλό των οχημάτων.