Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας για τη Λαμπαδηδρομία των Special Olympics

Απο τις 10:30 έως τις 14:00 θα διεξαχθεί στο κέντρο της Αθήνας η Λαμπαδηδρομία “Φλόγα της Ελπίδας”, στο πλαίσιο της έναρξης των διαδικασιών για τους 10 ους χειμερινούς αγώνες Special Olympics, με αποτέλεσμα να παραμείνουν κλειστοί αρκετοί δρόμοι του κέντρου της πόλης.

Κλειστοί θα παραμείνουν οι παρακάτω δρόμοι:

-Λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο τμήμα της από την λεωφώρο Βασιλίσσης Ολγας έως την λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας,το ρεύμα κυκλοφορίας προς λεωφόρο Κηφισιάς, καθώς και οι κάθετες αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Αρδηττού, στο τμήμα της από την λεωφόρο Βουλιαγμένης έως την λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας, το ρεύμα κυκλοφορίας προς τη λεωφόρο βασ. Κων/νου, καθώς και οι κάθετες αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Βασιλίσσης Σοφίας, στο τμήμα της από την οδό Βασιλέως Αλεξάνδρου έως την οδό Φειδιππίδου, το ρεύμα κυκλοφορίας προς τη λεωφόρο Κηφισιάς, καθώς και οι κάθετες αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Μεσογείων, στο τμήμα της από την Βασιλίσσης Σοφίας έως την οδό Σινώπης και το ρεύμα κυκλοφορίας προς Αγία Παρασκευή.

-Βασιλίσσης Ολγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

-Λεωφόρος Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και το ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Πανεπιστημίου. Ηρώδου Αττικού, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Επίσης, θα διακοπεί η κυκλοφορία από τις 10:30 έως τις 13:00 και θα απαγορευτεί η στάθμευση από τις 06:00 έως τις 13:00 στις εξής οδούς και λεωφόρους: Βασιλίσσης Σοφίας, στο τμήμα της από τη λεωφόρο Αμαλίας έως την οδό Ρηγίλλης, και το ρεύμα κυκλοφορίας προς το ξενοδοχείο Χίλτον.

*Να σημειώσουμε ότι οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 29 Ιανουαρίου έως τις 5 Φεβρουαρίου 2013 στην Πιονγκ Γιανγκ της Βόρειας Κορέας .

 

 

Check Also

Μητσοτάκης: Πλησιάζει η απόφαση της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα

Την πεποίθηση του πως τα Γλυπτά του Παρθενώνα τελικά θα επιστρέψουν στην Αθήνα εκφράζει με …

Πέθανε ο Ζάχος Χατζηφωτίου

Πέθανε ο Ζάχος Χατζηφωτίου Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 99 ετών ο δημοσιογράφος και …