Κτυπήματα κάτω από τη ζώνη…

Της Μαριλένας Χρίστου*

Άρχισαν σιγά – σιγά να βγαίνουν “πλυμένα κι άπλυτα” στη φόρα για τους υποψήφιους στις Προεδρικές εκλογές του Φεβρουαρίου.

Τα κτυπήματα κάτω από τη ζώνη όμως τα άρχισε πρώτος ο “πρίγκηπας” όταν στις 15 Ιουλίου δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία που απεικονίζει τους συλληφθέντες  ΕΟΚΑβητατζήδες από το κράτος του Μακαρίου με τον Νίκο Αναστασιάδη στο φόντο νεαρός δικηγόρος τότε για νομική κάλυψη των συλληφθέντων.

Προσπαθεί ο πρίγκηπας να μας δείξει με τη λεζάντα στη φωτο ότι ο Νικος Αναστασιάδης είναι το ίδιο με τους συλληφθέντες ΕΟΚΑβητατζήδες.

Αυτό κ. Παπαδόπουλε είναι κτύπημα κάτω από τη ζώνη.

Και ας μη ξεχνιόμαστε το 2012 -2013 στις συνεδριάσεις της τότε ηγεσίας του ΔΗΚΟ με πρόεδρο τον Μάριο Καρογιάν, παρόν ήταν και ο “πρίγκηπας” για να στηρίξουν όλοι ενωμένοι την υποψηφιότητα Νίκου Αναστασιάδη.

Τώρα έγινε ΕΟΚΑβητατζής και πραξικοπηματίας;

Είναι ντροπή και αίσχος να γίνονται αυτούς του είδους τα κτυπήματα κάτω από τη ζώνη.

Ειδικά ο Νικόλας δεν είχε καν ζήσει τα γεγονότα του 1974, και έπρεπε να σκεφτεί πολύ καλά πριν γράψει.

Αυτό λέγεται πολιτικός καννιβαλισμός….

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟΝ….. Για όσους έχουν επιλεκτική μνήμη, ας θυμήσουμε ότι ο Νίκος Αναστασιάδης ως φοιτητής της νομικής Αθηνών αναμίχθηκε ενεργά με το φοιτητικό κίνημα και υπήρξε ιδρυτικό μέλος της νεολαίας της Ένωσης Κέντρου επί προεδρίας Γεωργίου Παπανδρέου.