Κτηνώδεις βιασμός και δολοφονία 23χρονης αεροσυνοδού από 11 άντρες! (Photos)

Τραγικό ήταν το τέλος μιας αεροσυνοδού της Philippine Airlines η οποία έπεσε θύμα κτηνώδους βιασμού σε ένα πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και λίγο αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή. Έντεκα από τους άνδρες που ήταν μαζί της το μοιραίο βράδυ θεωρούνται από τις Αρχές ύποπτοι για τον βιασμό και την ανθρωποκτονία της νεαρής κοπέλας, σύμφωνα με τη New York Post.

H 23χρονη Κριστίν Αντζέλικα Ντασέρα βρέθηκε νωρίς το πρωί της Πρωτοχρονιάς χωρίς τις αισθήσεις της στην άδεια μπανιέρα του δωματίου της στο ξενοδοχείο City Garden Grand Hotel στην πόλη Μακάτι των Φιλιππινών, γράφει η αμερικανική εφημερίδα επικαλούμενη τοπικά ΜΜΕ.

Φίλοι και υπάλληλοι του ξενοδοχείου έσπευσαν να βοηθήσουν την άτυχη νεαρή και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς λίγη ώρα αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η αρχική εικόνα που είχαν οι γιατροί ήταν πως η νεαρή αεροσυνοδός πέθανε από ανεύρυσμα, όμως η αστυνομία ανέφερε σε ανακοίνωσή της αργότερα πως η Ντασέρα έφερε πληγές και σπέρμα στα γεννητικά της όργανα, ενώ τα χέρια και τα πόδια της ήταν καλυμμένα με γρατσουνιές. «Με βάση τα προκαταρκτικά στοιχεία της έρευνας, είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης» δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας στην εφημερίδα Philippine Daily Inquirer.

Την περασμένη Δευτέρα ασκήθηκε προσωρινή δίωξη από την Αστυνομία του Μακάτι σε 11 άνδρες που ήταν παρόντες στο πάρτι για τις κατηγορίες του βιασμού και της ανθρωποκτονίας. Οι κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν είναι προσωρινές, αφού εκκρεμούν τα τελικά αποτελέσματα της νεκροψίας και της τοξικολογικής εξέτασης, που θα αποκαλύψουν πώς ακριβώς οδηγήθηκε στον θάνατο το νεαρό κορίτσι. Τρεις από τους υπόπτους έχουν συλληφθεί ενώ οι υπόλοιποι ακόμα αναζητούνται, σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές που έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

«Μόνο τρία από αυτά τα άτομα ήταν φίλοι της Ντασέρα. Οι υπόλοιποι ουσιαστικά δεν την γνώριζαν, αλλά ήξεραν τους τρεις φίλους της», δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας του Μακάτι, Χάρολντ Ντεποσίτα. Ο ίδιος αποκάλυψε στο CNN Philippines ότι οι ύποπτοι είχαν «αντικρουόμενες ιστορίες», με κάποιους να ισχυρίζονται μάλιστα ότι είναι γκέι. Για τον ίδιο πάντως, όλοι όσοι βρίσκονταν στο ίδιο δωμάτιο όταν η κοπέλα δέχτηκε επίθεση είναι εξίσου υπεύθυνοι, αφού δεν έκαναν τίποτα για να σταματήσουν τον μοιραίο βιασμό της Ντασέρα. «Απλά το άφησαν να συμβεί. Θα μπορούσαν να το είχαν σταματήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά, εξηγώντας ότι ακόμα κι αν επιβεβαιωθεί από τη νεκροψία ότι η κοπέλα πέθανε από ανεύρυσμα, αυτό δεν απαλλάσσει τους υπόπτους. «Σίγουρα ασκήθηκε βία στο σώμα της. Οι μώλωπες, τα σχισίματα… αυτά δεν είναι φυσιολογικά σημάδια μετά από συναινετική συνουσία».

Η μητέρα της άτυχης νεαρής απηύθυνε έκκληση στον πρόεδρο της χώρας, Ροντρίγκο Ντουτέρτε, να εξασφαλίσει ότι θα πληρώσουν οι υπεύθυνοι, δηλώνοντας ότι οι δράστες φέρθηκαν βάρβαρα στην κόρη της και την «μεταχειρίστηκαν σαν γουρούνι». «Η Κριστίν δεν άξιζε αυτήν την κτηνωδία… πρέπει να τιμωρηθούν» δήλωσε η συντετριμμένη μητέρα.