Κρυσταλλομαντεία: Προσωπικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κρυσταλλομαντεία, προβλέψεις για 2-3 εβδομάδες

Η Κρυσταλλομαντεία είναι μια μαντική τέχνη, η οποία προβλέπει το μέλλον με την βοήθεια των κρυστάλλων. Το σχήμα των κρυστάλλων που χρησιμοποιούνται, είναι συνήθως σφαιρικό. Ο μάντης, εστιάζει την προσοχή του στην κρυστάλλινη σφαίρα και «βλέπει» το μέλλον του ενδιαφερόμενου. Στην ουσία, είναι ένα είδος διόρασης.

Κριός

Είστε αρκετά σίγουροι, για αυτά που θέλετε να κάνετε στην σχέση σας αλλά και αυτά, που πιθανόν να πρέπει από την δική σας την μεριά να θυσιάσετε! Ένα ανάλογο ζύγισμα έχει κάτι και το ταίρι σας.

Ταύρος

Είναι πολλές οι ελπίδες που έχει μέσα του ο άνθρωπος σας, ότι εσείς στο επόμενο χρονικό διάστημα, θα του μιλήσετε πιο καθαρά για όλα αυτά που έχετε εδώ και καιρό συμφωνήσει να γίνουν!

Δίδυμοι

Δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο περίπτωση να ανοίξετε την πόρτα της καρδιάς σας, σε ένα άτομο που έχει δείξει πολλές φορές και χωρίς αναστολή, τον δύσκολο του χαρακτήρα.

Καρκίνος

Έχετε σκορπίσει τα ερωτικά σας χαμόγελα, και κάποιος έχει βρεθεί που μάλλον μέσα στις επόμενες ημέρες θα σας πλησιάσει, για να σας γνωρίσει και πιο πολύ!

Λέων

Μια ερωτική σας εκκρεμότητα, μέσα στην τελευταία εβδομάδα του μήνα, θα σας έρθει και πάλι στο προσκήνιο! Αυτό που χρειάζεται τώρα εσείς να κάνετε είναι να δείτε τι πρέπει, να κρατήσετε και τι να ξεπεράσετε.

Παρθένος

Η κατάσταση μέσα στον δεσμό σας, είναι απείρως καλύτερη από κάθε άλλη φορά! Είναι και ένα καλό διάστημα, γενικότερα για τον άνθρωπο σας, που θέλει να σας μιλήσει και για το μέλλον.

Ζυγός

Ιδανικά, θα πρέπει να μην αφήσετε άλλο τους τρίτους, να σας συμβουλέψουν για το πώς πρέπει να λειτουργήσετε μέσα στην ερωτική σας σχέση. Εσείς ξέρετε πολύ καλύτερα.

Σκορπιός

Κοιτάτε κάποιες φορές, το παρελθόν σας και απλά θέλετε να το αναβιώσετε, μόνο όμως τις όμορφες στιγμές. Σίγουρα στο τώρα έχετε νέα άτομα, που μπορείτε να δείτε και αλλιώς το μέλλον σας.

Τοξότης

Η τύχη είναι με το μέρος σας, και σίγουρα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της καθημερινότητας σας. Τώρα ειδικά που έχετε και μια νέα ερωτική σχέση.

Αιγόκερως

Κάποιος από τον κοινωνικό σας κύκλο, σας αναζητεί! Το θετικό είναι ότι ξέρετε τι θέλει, αλλά δεν ξέρετε τι πια έχει αλλάξει στην καθημερινότητα του. Θα το μάθετε.

Υδροχόος

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τον δρόμο σας από καταστάσεις και άτομα, που δεν έχουν κάτι να σας προσφέρουν. Καλύτερα μόνοι σας, παρά μέσα σε προβληματικές ιστορίες.

Ιχθείς

Είστε καλύτερα τώρα, που τα πράματα μέσα στην ερωτική σας ζωή, έχουν μπει και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς. Σίγουρα ξέρετε και τι να αποφύγετε!