Κρυσταλλομαντεία: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κρυσταλλομαντεία: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ο ενεργειακός Κρύσταλλος μπορεί μέσα από τα έμπειρα χέρια του Μάντη, να δώσει απαντήσεις για τα μελλούμενα.

Κριός:

Όπως τα έχετε πει και συμφωνήσει με τον άνθρωπο σας, έτσι και ακριβώς και θα γίνουν. Επιπροσθέτως μια καλή είδηση θα σας έρθει από τον χώρο της οικογένειας σας.
Ερωτική τύχη : ***

Ταύρος:

Δεν έχετε ακόμη καταλάβει τι ζητά το έτερον σας ήμισυ. Μην κάνετε κάτι επιθετικό αυτό το διάστημα, καθώς τα συναισθήματα του, θα τον δέσουν μόνιμα με την καρδιά σας.
Ερωτική τύχη : **

Δίδυμοι:

Μπορεί να σας έχουν τύχει κάποιες αναποδιές στα ερωτικά σας και μάλλον, έχετε απογοητευτεί…αλλά αυτό αλλάζει και μια πιο παλιά σας γνωριμία, θα σας επισκεφτεί.
Ερωτική τύχη : **

Καρκίνος:

Μην στεναχωριέστε επειδή ο άνθρωπος σας, δεν είναι αυτές τις εβδομάδες και τόσο κοντά σας. Υπάρχουν και κάποιες άλλες υποχρεώσεις που ακόμη τον πιέζουν.
Ερωτική τύχη : ***

Λέων:

Δεν θα ξέρατε τίποτα για τον σύντροφο σας, αν πρώτα εσείς δεν είχατε πιέσει για απαντήσεις. Τώρα που είναι και μια καλή εποχή για εσάς, μπορείτε να το ξανακάνετε.
Ερωτική τύχη : **

Παρθένος:

Η μέρα που θα δείτε και πάλι τον αγαπημένο σας μέσα στο σπίτι σας, είναι κοντά. Οι αλλαγές που του είχατε ζητήσει έχουν συμβεί, άρα τίποτα δεν σας χωρίζει.
Ερωτική τύχη : ***

Ζυγός:

Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για να σας δώσει ακόμη μια δεύτερη ευκαιρία το άτομο που ακόμη αγαπάτε. Αυτό δεν θα είναι μόνιμο. Μόλις του λείψετε θα έρθει και πάλι.
Ερωτική τύχη : **

Σκορπιός:

Ξοδεύετε τον χρόνο σας σε άτομα, που δεν έχουν τίποτα κοινό με εσάς και την φιλοσοφία σας. Ωστόσο το καλό είναι ότι θα κερδίσετε πολλούς νέους φίλους.
Ερωτική τύχη : ***

Τοξότης:

Έχετε κάνει πολλά λάθη, μέσα σε αυτήν την σχέση. Και ο άνθρωπος σας. Έχετε τώρα την καλή ευκαιρία για να δώσετε τις τελικές λύσεις.

Αιγόκερως:

Κάποιος σας στέλνει χαιρετίσματα από τα παλιά. Αυτό θα είναι και η επικοινωνιακή γέφυρα…που θα σας φέρει σε επαφή με τον πρώην σας, για να επανασυνδεθείτε.
Ερωτική τύχη : ***

Υδροχόος:

Πίσω από όλα αυτά που σας λέει και τάζει ο σύντροφος σας, υπάρχουν και πράξεις που δεν τις ξέρετε. Το καλό είναι ότι θα έχετε μεγάλες εκπλήξεις αγάπης.
Ερωτική τύχη : **

Ιχθείς:

Είναι εύκολο για εσάς, να βρείτε τον τρόπο να μιλήσετε σε αυτό το άτομο που έχετε βάλει στο στόχαστρο σας. Οι καταστάσεις ευνοούν νέες σχέσεις.
Ερωτική τύχη : ***