Κριστιάνο Ρονάλντο: Η διαθήκη και οι κληρονόμοι του

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η διαθήκη και οι κληρονόμοι του

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, έχει κάνει αλλαγές στη διαθήκη του την οποία έχει συντάξει από το 2017. Αυτή τη φορά συμπεριλαμβάνει στη διαθήκη του και τη τελευταία σύντροφό του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ.

Η σέξι Αργεντίνα δεν αναφερόταν στην προηγούμενη διαθήκη καθώς η σχέση της με τον άσο της Γιουβέντους δεν ήταν τόσο σοβαρή, όπως αναφέρει η ισπανική ABC, που δημοσιεύει όλες τις αλλαγές που έγιναν στα έγγραφα.


Η περιουσία του ξεπερνά ήδη τα 300 εκατ. ευρώ, μία περιουσία που αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο λόγω της αστρονομικής αμοιβής των 30 εκατ. ευρώ τον χρόνο από τη Γιουβέντους αλλά και των εσόδων από διαφημίσεις και προβολή στο διαδίκτυο.

Σε περίπτωση αιφνίδιου θανάτου του Πορτογάλου αστέρα της μπάλας, αφήνει τη μητέρα του Ντολόρες Αβέιρο υπεύθυνη για την εκτέλεση της διαθήκης του.

Όπως φαίνεται, ο Κριστιάνο δεν επηρεάζεται από τις κάκιστες σχέσεις που έχει η αγαπημένη του με τη μητέρα του, μία κόντρα που φέρεται, σύμφωνα με τις φήμες, να έχει κορυφωθεί τους τελευταίους μήνες. Aιτία για την απόσταση ανάμεσα στις δύο γυναίκες λέγεται ότι είναι εκτός από το γεγονός ότι η Τζορτζίνα δεν έχει διάθεση να μάθει πορτογαλικά ώστε να συνεννοείται με την πεθερά της, και η διαφορά ηλικίας, καθώς η Αργεντίνα καλλονή είναι μόλις 25 χρονών.


Πάντως, τελευταία κυκλοφορούν φήμες ότι η Τζορτζίνα είναι και πάλι έγκυος ενώ πολλές εικασίες διατυπώνονται αν έχει γίνει κρυφός γάμος καθώς εκείνη αναφέρεται στον σύζυγό της όταν μιλάει για τον Κριστιάνο στα social media.

Η προηγούμενη φορά που ο άσσος της μπάλας είχε προχωρήσει σε αλλαγές στη διαθήκη του ήταν πριν από δύο χρόνια, όταν γεννήθηκαν τα δίδυμα παιδιά του Εύα και Ματέο.

Τώρα φαίνεται πως ήθελε να αποκαταστήσει τη γυναίκα της ζωής του με την οποία έχει μία κόρη, και να την προστατεύσει σε περίπτωση που συμβεί το μοιραίο σ’ εκείνον.