“Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια”….

Ο Νίκαρος ξεχνά πολύ εύκολα, ή μάλλον συγχωρά ότι και να του κάνουν…

Όμως η οικογένεια του κ. Παπαδόπουλου, ούτε ξεχνά ούτε συγχωρά…

Τι παράπονο έχει  η οικογένεια Παπαδόπουλου από τον Νίκαρο;

Ίσως λέμε,  όταν επί διακυβέρνησης Τάσσου Παπαδόπουλου, άνοιξαν τα οδοφράγματα και άρχισαν να δίνουν αβέρτα ταυτότητες και διαβατήρια , ο Νίκαρος ως αρχηγός της αντιπολίτευσης του έκανε σκληρή αντιπολίτευση;

Μία σωστή Δημοκρατία, θέλει και σωστή αντιπολίτευση για να λειτουργήσει σωστά.

Το 2012 η συνεργασία ΔΗΣΥ – ΔΗΚΟ (με πρόεδρο του ΔΗΚΟ τον Μάριο Καρογιάν) προσπάθησαν να εκλέξουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Νίκαρο από την πρώτη Κυριακή των εκλογών.

Αλλά η ομάδα του πρίγκηπα και Σία, δεν στήριξαν Νίκο Αναστασιάδη αλλά ψήφισαν Γιώργο Λιλλήκα και για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους το “φημίστηκε” ο ίδιος ο πρίγκηπας, ότι έτσι έγινε.

Όταν πήρε την προεδρία του ΔΗΚΟ, ο Νικόλας Παπαδόπουλος, ελέω του φυλακισμένου τέως δήμαρχου Πάφου, Σάββα Βέργα, ο πρίγκηπας σήκωσε παντιέρα και έφυγε άμεσα από τη συγκυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη.

Η αλήθεια όμως είναι ότι ο Νίκαρος δεν κρατάει κακίες και συγχωρά πολύ εύκολα.

Ας μην ξεχνά επίσης η οικογένεια της κυρίας Φωτεινής Παπαδοπούλου, ότι ελέω Νίκαρου εξελέγη για δύο θητείες ο υιός της Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης,  Δήμαρχος Λευκωσίας. Όταν μάλιστα γνώριζαν ότι ο Νικόλας είχε σκοπό να υποβάλει υποψηφιότητα για την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας δεν δίστασαν να πάρουν για δεύτερη θητεία τους ψήφους του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Αυτό λοιπόν, τι μας λέει αγαπητοί;

Μήπως  έτσι απλά “κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια”;