Κρίσιμος τραυματισμός 22χρονου, σε τροχαίο στη Λάρνακα

Κρίσιμος τραυματισμός 22χρονου, σε τροχαίο στη Λάρνακα

Διασωληνωμένος στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, νοσηλεύεται 22χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαία σύγκρουση, που συνέβη τα ξημερώματα χθες, στη Λάρνακα.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 5π.μ. χθες, στη λεωφόρο Αρτέμιδος, στη Λάρνακα. Αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 22χρονος, σε κάποιο σημείο του δρόμου, παρά το μνημείο πεσόντων ΕΛΔΥΚ, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέκκλινε της πορείας του, με αποτέλεσμα να φύγει από το δρόμο, να περάσει από ανάχωμα ύψους 2,5 μέτρων περίπου και να ακινητοποιηθεί σε καλαμιώνα.

Το περιστατικό δεν έγινε αντιληπτό από κανένα, μέχρι τις 12μ. χθες, όταν ιδιοκτήτης παρακείμενου υποστατικού, εντόπισε το αυτοκίνητο και ενημέρωσε την Αστυνομία.

Μέλη της Τροχαίας Λάρνακας μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν το όχημα και τον 22χρονο. Για τον απεγκλωβισμό του από το αυτοκίνητο, χρειάστηκε η επέμβαση μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ακολούθως ο 22χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει πολλαπλά τραύματα και αφού διασωληνώθηκε, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, για περαιτέρω νοσηλεία.

Η Τροχαία Λάρνακας διερευνά τα αίτια του τροχαίου.