“Κράξιμο” σας χρειάζετε όλους, εσάς που κρύβεστε…

Ο Νίκος Αναστασιάδης, έχει βοηθήσει πάρα πολλούς  επαγγελματικά, από όλα τα κοινωνικά στρώματα, όχι μόνο στο δημόσιο και σε ημικρατικούς οργανισμούς αλλά και στον ιδιωτικό τομέα.

Έφτασε η ώρα όμως που όλοι αυτοί πρέπει να κατέβουν από τις διευθυντικές τους θέσεις και τα αξιώματα που πήραν όλοι αυτοί ελέω Νίκαρου και να αρχίσουν να τον στηρίζουν έμπρακτα. Να πάψουν να κρύβονται πίσω από τις “θεσούλες” τους .

Υπάρχουν αρκετά πρόσωπα τα οποία έχουν ευεργετηθεί από τον Νίκο Αναστασιάδη αλλά δεν ανήκουν στις τάξεις της κομματικής κυβέρνησης. Έχουν όμως υποχρέωση να τον στηρίξουν. Μερικούς δεν θα τους ήξερε η ‘μάνα που τους γέννησε” αν δεν ήταν ο Νίκαρος.

Λοιπόν για να τελειώνουμε με αυτό το story, όσοι ευεργετήθηκαν  και δεν θέλουν να ξεπέσει το κράτος της Κυπριακής Δημοκρατίας άλλα 5 χρόνια σε οικονομική καταστροφή, ας τρέξουν τώρα να βοηθήσουν έστω και την υστάτη. Να αφήσουν τους καναπέδες και τα γραφεία τους και  να βοηθήσουν έμπρακτα στην επανεκλογή Νίκαρου. Για το καλό του τόπου και των παιδιών μας…

Να κρατήσουν και τις “θεσούλες” τους…αν μη τι άλλο…

Αλλιώς θα φάνε μεγάλο κράξιμο γιατί αυτό τους αξίζει τελικά.