Κούσιος σε Νικόλα: Συνιστούμε, να διαβάσει τη σελίδα 255 της ενδιάμεσης έκθεσης που αναφέρεται ρητώς και στον ίδιο

Συνιστούμε, να διαβάσει τη σελίδα 255 της ενδιάμεσης έκθεσης που αναφέρεται ρητώς και στον ίδιο, τ΄.ονισε σε γραπτή απάντησή του στο ΔΗΚΟ, ο Κυβερνητικος Εκπροσώπος,  Κυριάκος Κούσιος

Η Κυβέρνηση δεν σχολιάζει το περιεχόμενο της ενδιάμεσης έκθεσης για τις πολιτογραφήσεις και θα αναμένει το τελικό πόρισμα για να τοποθετηθεί.

Στον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ έχουμε μία απλή εισήγηση: Ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος να διαβάσει στην έκθεση τι λέει για τις πολιτογραφήσεις έναντι καταθέσεων και ποιος ή ποιοι εμπλέκονται σε αυτή την ιδιαίτερη διάσταση. Να εξηγήσει γιατί η διακυβέρνηση ΔΗΚΟ “ξέχασε” να βάλει κριτήρια για τις πολιτογραφήσεις Πολιτικά Εκτεθειμένων Προσώπων.

Του συνιστούμε, όμως, ιδιαίτερα, να διαβάσει τη σελίδα 255 της ενδιάμεσης έκθεσης που αναφέρεται ρητώς και στον ίδιο και καταγράφει ότι είχε σύγκρουση συμφερόντων, και μάλιστα εγείρεται για αυτό θέμα ηθικής τάξης. Αφού τα διαβάσει αυτά ας σκεφτεί εάν είναι ο κατάλληλος να εμφανίζεται ως κήρυκας της κάθαρσης.

Για την κάθαρση δικαιούται να μιλά η Κυβέρνηση που οδηγεί, όπως σήμερα αναφέρεται στον Τύπο, τους πρώτους υπευθύνους παρανομιών στα Δικαστήρια.