Κούσιος: Πάγια τακτική του ΑΚΕΛ είναι να κατακρίνει τις αποφάσεις της Κυβέρνησης

Κούσιος: Πάγια τακτική του ΑΚΕΛ είναι να κατακρίνει τις αποφάσεις της Κυβέρνησης

Γραπτή απάντηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κυριάκου Ι. Κούσιου στον ΓΓ του ΑΚΕΛ

Δεν αποτελούν έκπληξη οι αρνητικές και μηδενιστικές δηλώσεις του ΓΓ του ΑΚΕΛ. Είναι πάγια τακτική του ΑΚΕΛ εδώ και ένα χρόνο, να περιμένει να ανακοινωθούν οι αποφάσεις της Κυβέρνησης για να τις κατακρίνει και να τις καταγγείλει.

Όταν η Κυβέρνηση λαμβάνει μέτρα, το ΑΚΕΛ την καταγγέλλει για αποτυχία διαχείρισης, ενώ όταν προβαίνει σε χαλαρώσεις μέτρων, την καταγγέλλει για έλλειψη υπευθυνότητας.

Η απάντηση μας είναι ότι με πράξεις και υπευθυνότητα θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που δημιουργεί η πανδημία και η εξάπλωση της, με αποφάσεις, δύσκολες ενίοτε, αλλά απαραίτητες για το καλό του τόπου και των πολιτών, όπως αυτές που η Κυβέρνηση έλαβε χθες.

Το ΑΚΕΛ και ο Γενικός του Γραμματέας καταγγέλλουν καθημερινά την Κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας, ενώ παράλληλα υποκινούν και συμμετέχουν σε κάθε είδους κινητοποιήσεις και μαζικές συγκεντρώσεις, από την πρώτη μέρα, πότε με τα οδοφραγμάτα και πότε με τον προπηλακισμό Ελληνοκύπριων εθνοφρουρών, καθώς και με τη διοργάνωση διαδηλώσεων ή υποστήριξη διαδηλώσεων που θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.