Κούσιος: Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ αρθρώνει για μία ακόμη φορά έντονα διχαστικό λόγο

Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ κ. Άντρος Κυπριανού, αρθρώνει για μία ακόμη φορά έντονα διχαστικό λόγο επιδιώκοντας να υπονομεύσει την αξιοπιστία του Προέδρου της Δημοκρατίας και της ίδιας μας της χώρας, ανέφερε σε γραπτή δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος.

Και συνεχίζοντας ανέφερε:

Την ώρα που όλες οι χώρες του κόσμου με την καθοδήγηση και τις συστάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, λαμβάνουν όλο και αυστηρότερα μέτρα κατά της εξάπλωσης του επικίνδυνου κορωνοϊού, ο ηγέτης του ΑΚΕΛ, αρνείται ουσιαστικά στην Κυβέρνηση να εφαρμόσει αυτές τις συστάσεις για την προστασία της υγείας του κυπριακού λαού στο σύνολο του, αποδίδοντας ανύπαρκτες πολιτικές προεκτάσεις.

Γίνεται πλέον προφανές πως ο μόνος που κινείται με πολιτικές σκοπιμότητες για ένα καθαρά θέμα υγείας, είναι ο ίδιος ο ΓΓ του ΑΚΕΛ.

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ οφείλει να γνωρίζει ότι όποιους και όσους μοχλούς πίεσης και αν χρησιμοποιεί, δεν θα επιβάλει στην Κυβέρνηση να παραβιάσει αυτές τις συστάσεις και να διακινδυνεύσει την υγεία των πολιτών.

Η Κυβέρνηση, υλοποιώντας τις συστάσεις και τα πρωτόκολλα των αρμοδίων κρατικών και διεθνών οργανισμών, αποφάσισε να αναστείλει τη λειτουργία 4 οδοφραγμάτων, μέχρι να είναι σε θέση να εφαρμόσει σε όλα τα σημεία τις συστάσεις των εμπειρογνωμόνων.

Ο κ. Κυπριανού με αλληλοσυγκρουόμενες θέσεις θέτει σε αντιπαραβολή την προσωρινή αναστολή λειτουργίας των 4 οδοφραγμάτων, με τους ελέγχους στα αεροδρόμια και καταγγέλλει αναληθώς πως δεν γίνονται ούτε οι στοιχειώδεις έλεγχοι.

Είναι προφανές πως με τον τρόπο αυτό επιδιώκει να εκθέσει τη χώρα μας αγνοώντας ότι με αυτό τον τρόπο σκορπά τον πανικό στους πολίτες και υπονομεύει την αξιοπιστία της Κύπρου με σοβαρές κοινωνικές, αλλά και οικονομικές προεκτάσεις.

Χωρίς μέτρο, ο κ. Κυπριανού, ξεχνά ποιος είναι πραγματικά αυτός που εμποδίζει την ελευθερία διακίνησης στη χώρα μας. Ξεχνά ποιος δεν επιτρέπει την εφαρμογή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ποιος υπονομεύει την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων με τις ενέργειες του στην Αμμόχωστο και στην κυπριακή ΑΟΖ.

Ο κ. Κυπριανού, προκειμένου να πετύχει τον από καιρό διακηρυχθέντα στόχο του να απαλλαγεί, όπως λέει, η χώρα από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, με τις δηλώσεις και ενέργειες του, ενσπείρει σπόρους διχόνοιας, ανάμεσα όχι μόνο στους Ελληνοκύπριους, αλλά και στο σύνολο του πληθυσμού της χώρας μας.

Τον αφήνουμε στην κρίση των πολιτών, αλλά και των μελών του κόμματος του.

Check Also

Υπόθεση διπλού φόνου διερευνά η Αστυνομία, μετά τον εντοπισμό των σορών

Υπόθεση διπλού φόνου διερευνά η Αστυνομία, μετά τον εντοπισμό των σορών Οι σοροί εντοπίστηκαν στο …

Υπό κράτηση 28χρονος για τα επεισόδια στο Στάδιο Τ. Μάρκου

Υπό κράτηση 28χρονος για τα επεισόδια στο Στάδιο Τ. Μάρκου Υπό κράτηση με δικαστικό διάταγμα …