Κούσιος κατά Οδυσσέα και το …. «μάζεμα» από την Ειρήνη

Χαμός στο twitter μετά τις αναφορές του Κυβερνητικού Εκπροσώπου  Κυριάκου Κούσιου για «εμπλοκή» του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη στις εσωκομματικές εκλογές του ΔΗΚΟ.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος είχε αναφέρει επίσης σε δηλώσεις του ότι ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης υπήρξε μέλος της φοιτητικής παράταξης του ΔΗΚΟ…

Με αναρτηση του ο Γενικός Ελεγκτής ανέφερε ότι: «Ενημερώνω τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο ότι ουδέποτε υπήρξα στέλεχος οποιασδήποτε φοιτητικής παράταξης, όπως λανθασμένα αναφέρει στις σημερινές δηλώσεις του. Η αναφορά του αυτή ανάγεται σε προ τριακονταετίας περίοδο. Τονίζω πως δεν εμπλεκόμαστε σε πολιτικές διαφορές».

Η απάντηση – ερώτηση δεν άργησε να έρθει και πάλι από τον Κυριάκο Κούσιο ο οποίος ρώτησε «Απλή ερώτηση. Ο κ. Οδυσσέας Μιχαηλίδης ψήφισε η όχι στις εσωκομματικες εκλογές του ΔΗΚΟ το 2013?»

Ο Γενικός Ελεγκτής απάντηση ρωτώντας τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο: “Βρίσκετε να δημιουργεί κάποιο κώλυμα η προ επταετίας ιδιότητα απλού μέλους κόμματος? Θίγεται η ανεξαρτησία μου? Άρα, θεωρείτε πως η κατοχή του πολιτικού αξιώματος Υπουργού, δημιουργεί κάποιο κώλυμα ή θέμα ανεξαρτησίας? Και πως σχετίζεται αυτό με το αίτημα μας για έλεγχο του ΚΕΠ?

Τη δική τους παρέμβαση στα «τιτιβίσματα» Κούσιου- Οδυσσέα έκανε και ο Σταύρος Μαλάς καθώς και η Ειρήνη Χαραλαμπίδου.

Μαλάς:

Πριν ήταν το φιλοτουρκικό Αλ Τζαζίρα εχθρός της Κύπρου, τώρα είναι ο ΔΗΚΟικος
@OMichaelides
. Σε άλλες δημοκρατίες ούτε ώρα δεν θα επιβίωνε ο ΚΕ με τέτοια δήλωση. Δημοκρατία στον πάγο. Συμμορίτικη προσέγγιση.

Χαραλαμπίδου:

«Να ενημερώσω τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο ότι και η δίκη μου σχέση με τον Οδυσσέας Φ. Μιχαηλίδης – Odysseas Ph. Michaelides πάει πίσω 30 χρόνια όταν τον μάζεψα από τον δρόμο που έκανε ωτοστόπ, αν ψάχνει για κομματικές διασυνδέσεις . Αυτό θα πει να βλέπει κάνεις φαντάσματα πολιτικών σκοπιμοτήτων! και να επιχειρεί να πείσει Ιθαγενείς γιατί έτσι αντιμετωπίζουν τον λαό!».