Κούσιος και Σεντώνας συναντήθηκαν με λειτουργούς των ΜΜΕ

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κυριάκος Κούσιος και ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Παναγιώτης Σεντώνας παρέθεσαν σήμερα δεξίωση προς τους λειτουργούς των ΜΜΕ, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων τους.

Κατά την εκδήλωση, ο κ. Κούσιος, καλωσορίζοντας στους λειτουργούς των ΜΜΕ, αναφέρθηκε στη στενή επικοινωνία που θα πρέπει να υπάρχει ανάμεσα στον ίδιο και τον Αναπληρωτή του με τα ΜΜΕ, προσθέτοντας ότι «έχουμε κοινό στόχο την άμεση έγκαιρη και σωστή ενημέρωση των συμπολιτών μας. Σας διαβεβαιώνουμε ότι από την πλευρά μας θα έχετε κάθε δυνατή συνεργασία και θα είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε οποτεδήποτε χρειαστεί.

Ο σεβασμός και η εκτίμηση μας στους λειτουργούς των ΜΜΕ είναι δεδομένη. Χωρίς εσάς δεν μπορούμε να εκπληρώσουμε το καθήκον μας, χωρίς εσάς δεν θα είναι δυνατόν να μεταφέρουμε την πληροφόρηση που θα θέλαμε στους συμπολίτες μας».

Από την πλευρά του ο κ. Σεντώνας είπε, μεταξύ άλλων, ότι «θέλουμε να δομηθεί μια καλή και ειλικρινή σχέση συνεργασίας μεταξύ μας», διαβεβαιώνοντας τους λειτουργούς των ΜΜΕ ότι τόσο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος όσο και ο ίδιος θα είναι στη διάθεση τους.