«Κουβαλούσαν» κλοπιμαία τηλεόραση και τους «τσάκωσε» η Αστυνομία

«Κουβαλούσαν» κλοπιμαία τηλεόραση και τους «τσάκωσε» η Αστυνομία

Υπόθεση διάρρηξης και κλοπής διερευνά η Αστυνομία εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 20 και 26 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν από μέλη της Αστυνομίας λίγο μετά τη διάρρηξη υποστατικού στην Λεμεσό το βράδυ που πέρασε.

Στην κατοχή τους εντοπίστηκε μία τηλεόραση η οποία πιστεύεται ότι είχε κλαπεί από το υποστατικό.

Τους 20χρονο και 26χρονο εντόπισαν κατά τη διάρκεια περιπολίας μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, να κινούνται πεζοί σε περιοχή της Λεμεσού, γύρω στις 11.55 χθες το βράδυ. Οι δύο νεαροί κουβαλούσαν μία τηλεόραση και ανακόπηκαν από τα μέλη της Αστυνομίας για έλεγχο, ενώ στην κατοχή του 26χρονου εντοπίστηκαν μέσα σε βαλιτσάκι, διάφορα καλώδια, τηλεχειριστήρια, ένας φορτιστής τηλεφώνου και άλλα μικροαντικείμενα.

Οι δύο ύποπτοι δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή της εν λόγω περιουσίας, με αποτέλεσμα να συλληφθούν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Ακολούθησαν εξετάσεις στην περιοχή όπου διαπιστώθηκε ότι είχε διαπραχθεί διάρρηξη σε παρακείμενο υποστατικό, το οποίο λειτουργούσε παλαιότερα ως πρακτορείο στοιχημάτων. Ο ιδιοκτήτης του υποστατικού κλήθηκε στη σκηνή από τα μέλη της Αστυνομίας και αφού προέβη σε έλεγχο κατήγγειλε την κλοπή περιουσίας από το κατάστημα, ενώ στη συνέχεια αναγνώρισε την τηλεόραση και τα άλλα αντικείμενα που εντοπίστηκαν στην κατοχή των δύο υπόπτων, ως περιουσία που είχε κλαπεί από το υποστατικό του.

Οι 20χρονος και 26χρονος τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λεμεσού.