Κουίκ: Είναι σημαντικό ότι άνοιξε ξανά ο φάκελος -“κουμπαράς”

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, μιλώντας στον Real Fm 97.8 στην εκπομπή του Μάκη Γεωργίου και του Τάκη Χατζή, αναφέρθηκε στις καταγγελίες της Σταυρούλας Ξουλίδου για απόπειρα δωροδοκίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο κ. Κουίκ ανέφερε ότι «είναι σημαντικό ότι άνοιξε ξανά ο φάκελος-“κουμπαράς”» και αποκάλυψε ότι κατατέθηκε στον Εισαγγελέα και φωτογραφικό υλικό.

«Πέρα από το υλικό το οποίο είχε η κυρία Ξουλίδου σε σχέση με την αλληλογραφία της με τον Γιώργο Σούκουρη αλλά και με το αίτημα το οποίο υπέβαλε την άρση του τηλεφωνικού της απορρήτου, ξέρω ότι κατατέθηκαν και άλλα στοιχεία ανάμεσα στα οποία είναι και φωτογραφικό υλικό», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουίκ.

«Αυτό που θέλαμε εμείς ήταν να δέσουμε την υπόθεση με δικά μας στοιχεία, με δικές μας λήψεις και μαγνητοφωνήσεις», σημείωσε ο Τέρενς Κουίκ και πρόσθεσε:

«Δύο φορές που κλείστηκε ραντεβού με το συγκεκριμένο άνθρωπο στο γραφείο της κυρία Ξουλίδου δεν εμφανίστηκε και είπε να βρεθούν έξω, σε δημόσιο χώρο».