Κουίκ:”Θα ψηφίσω υπέρ της πρότασης δυσπιστίας και κατά της κυβέρνησης”

Υπέρ της πρότασης δυσπιστίας και κατά της κυβέρνησης τάσσεται κατηγορηματικά με δήλωσή του  ο βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, ο οποίος τονίζει ότι θα ψηφίσει υπέρ της πρότασης, «γιατί οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τον τελευταίο καιρό ζητούν επανειλημμένα εκλογές».

«Ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος, ήταν σαφής όταν μίλησε για εκλογές στη Ζάκυνθο, όπου βρισκόμασταν περιοδεία» σημειώνει.

«Ψηφίζω “ναι” στην πρόταση δυσπιστίας, γιατί υποστηρίζω αποκλειστικά και μόνο το συνεπές πρόγραμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Δεν δέχομαι να ψηφίσω “ναι” καθ’ υπαγόρευση του ΣΥΡΙΖΑ που στην ουσία δίνει το φιλί της ζωής για άλλους έξι μήνες στην κυβέρνηση, συσπειρώνοντας το διαλυμένο ΠΑΣΟΚ και επαναφέροντας στην τάξη βουλευτές της ΝΔ, που τις τελευταίες εβδομάδες εξέφραζαν δημόσια διαφωνίες για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, με στόχο κυρίως τον Σημιτάνθρωπο Στουρνάρα. Εξάλλου αυτά είπα και χθες στην ομιλία στη Βουλή».

Από την πλευρά της η βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, με δήλωσή της, κάλεσε τους βουλευτές να «καταδικάσουν τις επιλογές της κυβέρνησης».

«Ο κάθε πραγματικός πατριώτης βουλευτής, που αγαπά αληθινά το ελληνικό έθνος και νοιάζεται ουσιαστικά για τη λειτουργία και την ανάπτυξη του ελληνικού κράτους σήμερα με γνώμονα το φιλότιμο, την ευθύνη και την εντιμότητα, θα στείλει ξεκάθαρο μήνυμα καταδίκης στις επιλογές του κ. Σαμαρά και των συνεργατών του» είπε η κ. Χρυσοβελώνη.