Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις «Κατακλυσμός 2014»

Ολοκληρώνονται απόψε οι εκδηλώσεις «Κατακλυσμός 2014» στους δήμους Πάφου και Πόλεως Χρυσοχούς.

Στις 4.00 το απόγευμα, στο Λιμανάκι της Κάτω Πάφου θα πραγματοποιηθούν τα θαλάσσια αγωνίσματα που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Πάφου, ο Ναυτικός Όμιλος Πάφου, ο Πολιτιστικός Σύνδεσμος Κάτω Πάφου και η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ιερού Ναού Παναγίας Θεοσκέπαστης.

Στις 8 το βράδυ, στην Πλατεία του Κάστρου, διοργανώνονται καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Συγκεκριμένα, θα παρουσιαστούν κυπριακοί παραδοσιακοί χοροί από το Λαογραφικό Όμιλο «Το Κάστρο», ελληνικοί λαϊκοί και μοντέρνοι χοροί από το B.M.S Dance Studio Α. Τζιάμαλη και θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τους Χρίστο Ριαλά και Χριστίνα Τσέλεπου.

Οι εκδηλώσεις χθες στην Πλατεία του Κάστρου στην Κάτω Πάφο περιλάμβαναν παιδικό διαγωνισμό τραγουδιού, καλλιτεχνικό πρόγραμμα με ποντιακούς και γεωργιανούς χορούς από το ποντιακό χορευτικό συγκρότημα «Ρωμιοσύνη», κυπριακούς παραδοσιακούς χορούς από το Λαογραφικό Όμιλο «Κτήμα» και συναυλία με παραδοσιακά τραγούδια από το μουσικό σχήμα του Μιχάλη Χατζημιχαήλ.

Επίκεντρο των εκδηλώσεων στην Πόλη Χρυσοχούς ήταν και φέτος το λιμανάκι του Λατσιού.

Χθες τοπικά μουσικά σχήματα παρουσίασαν μουσική βραδιά με ελληνικά και ξένα ακούσματα.

Σήμερα το απόγευμα από τις 4.00 μέχρι τις 6.00 θα προσφέρεται δωρεάν ψυχαγωγία παιδιών με σκάφη από το Ναυτικό Όμιλο, ενώ θα επακολουθήσουν θαλάσσια αγωνίσματα και διαγωνισμός κολύμβησης .

Η βραδιά θα ολοκληρωθεί στην Πόλη Χρυσοχούς με διαγωνισμό τσιαττιστών και μουσική βραδιά με τοπικά μουσικά σχήματα.