Κοροϊδεψε όλο τον πλανήτη! Ο 17χρονος που υποτίθεται ότι έβγαλε $72εκατ. στο χρηματιστήριο!

Ολος ο πλανήτης μέσα  σε λίγες ώρες ήξερε για τον 17χρονο μαθητή Μοχάμεντ Ισλάμ που κατάφερε παίζοντας χρηματιστήριο τα διαλείμματα στο σχολείο να γίνει πλούσιος μέσα σε μερικούς μήνες! Η αλήθεια όμως είναι ότι ο 17χρονος δεν έχει καθόλου λεφτά και μάλιστα δεν έχει κάνει πραγματική συναλλαγή στο χρηματιστήριο ποτέ στη ζωή του!

Απίστευτο και όμως αληθινό η ιστορία του 17χρονου από το Κουίνς δημοσιεύθηκε σε ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο και προκάλεσε 9μεγάλη αίσθηση. Ολα ξεκίνησαν από το New York Magazine, με το δημοσίευμα στο οποίο ο ίδιος υποστήριζε ότι είναι μέλος επενδυτικού κλαμπ στο Stuyvesant High School και χάρη σε αυτό έχει κερδίσει ήδη 72 εκατομμύρια δολάρια. Μάλιστα, εξομολογήθηκε στη δημοσιογράφο ότι ήδη έχει αποκτήσει μία BMW και ένα διαμέρισμα στο Μανχάταν. Μόνο που- όπως είπε ένας φίλος του- τα χρήματα που έχει βγάλει είναι τόσο αληθινά όσο και τα χαρτονομίσματα της Monopoly.

Το ψέμα του αποκαλύφθηκε όταν γνωστοί του ανέφεραν σε ΜΜΕ στις ΗΠΑ ότι αποκλείεται να έχει κερδίσει τόσα χρήματα ο Ισλάμ. Αλλωστε, το επενδυτικό κλαμπ στο οποίο είναι μέλος, δεν κάνει πραγματικές συναλλαγές στο χρηματιστήριο, αλλά μία προσομοίωση της διαδικασίας!

Μόλις αυτή η είδηση άρχισε να κυκλοφορεί, ο 17χρονος δεν μπορούσε να παραδεχθεί την αλήθεια. Οτι δηλαδή δεν έχει κερδίσει εκατομμύρια, καθώς δεν έχει κάνει στη ζωή του ούτε μία πραγματική συναλλαγή στο χρηματιστήριο.

Το χειρότερο, πέρα από το διασυρμό του; Το γεγονός ότι πρέπει να αντιμετωπίσει το θυμό των γονιών του, οι οποίοι έγιναν έξαλλοι όταν διάβασαν το δημοσίευμα. «Ειλικρινά, ο πατέρας μου ήθελε να με αποκληρώσει. Η μητέρα μου είπε ότι δεν θα μου ξαναμιλήσει. Δεν θα μπορούσαν να με εμπιστευτούν πλέον. Ηξεραν ότι όλα είναι ψέμματα και ήθελαν να με σκοτώσουν. Δεν έχουμε ξαναμιλήσει από τη στιγμή που δημοσιεύθηκε», εξομολογήθηκε ο Ισλάμ στο New York Observer.