Κορινθίου: ”Τις καμπύλες μου τις έχω κάνει προτέρημα μου”

Έχω γνώση του σώματός μου και μου αρέσει. Τις καμπύλες μου τις έχω κάνει προτέρημά μου….

Το σχόλιο της fashion blogger και η σχέση της με το σώμα της

Η Μαρία Κορινθίου που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Άντρες Έτοιμοι για Όλα» και στη καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Μπρούσκο», σε πρόσφατη συνέντευξη της, αναφέρθηκε στο αγενές σχόλιο της fashion blogger, Xρυσάνθης Κιτσινέλη. Η Χρυσάνθη είπε στον «αέρα» της εκπομπής «Καλημερούδια» ότι η Μαρία Κορινθίου καλά κάνει και κρύβει τα πόδια της κάτω από μακριές φούστες γιατί είναι «πολύ παχιά».

korinthiou

Την ενόχλησε αυτό που άκουσε την Μαρία Κορινθίου; «Καθόλου δεν με απασχόλησε. Το άτομο που έκανε το σχόλιο δεν ξέρει από τηλεόραση. Ενδεχομένως να μην έχει την εμπειρία που απαιτεί ο χειρισμός του λόγου και η χρήση κάποιων λέξεων. Όχι επειδή είναι τηλεόραση, αλλά επειδή δεν είναι σωστό να τις χρησιμοποιούμε ούτως ή άλλως με αυτό τον τρόπο. Δεν με έθιξε ως Μαρία. Θίγομαι όμως ως χαρακτήρας και ως προσωπικότητα όταν ακούω ανθρώπους να κρίνουν και να κατακρίνουν το πώς ντύνονται οι άλλοι, τι φορούν, τι τρώνε, εάν κάνουν σωστές επιλογές ζωής, τι κάνουν στην προσωπική τους ζωή κ.ά. Για κάποιο λόγο, όλα αυτά με εξοργίζουν. Με ενοχλεί να κοιτάς τον άλλο και να σχολιάζεις ακόμα και το διαφορετικό χρώμα στο δέρμα του. Το σχόλιο της συγκεκριμένης δεν με πείραξε καθόλου. Έχω ακούσει τόσα πολλά όλα αυτά τα χρόνια που πραγματικά πλέον μου φαίνονται τόσο μικρά και ανούσια ακόμα και για να ασχοληθώ», απάντησε η ηθοποιός.

Είχε ποτέ θέμα με το σώμα της; «Φυσικά και δεν είχα. Δεν μπορούμε όλοι να είμαστε το ίδιο και ούτε εγώ να γίνω σαν τη Gisele. Δεν είναι αυτός ο σωματότυπός μου. Τι να κάνουμε τώρα; Αυτή άλλωστε είναι η ομορφιά. Το ότι δεν μοιάζουμε μεταξύ μας, ότι είμαστε διαφορετικές. Πρέπει όμως να νιώθουμε καλά και να σεβόμαστε το σώμα μας. Εγώ τουλάχιστον έτσι κάνω. Έχω γνώση του σώματός μου και μου αρέσει. Τις καμπύλες μου τις έχω κάνει προτέρημά μου. Γιατί να έχουμε τόση ανασφάλεια; Δεν χρειάζεται», είπε η Μαρία Κορινθίου στο «Εγώ Weekly».