ΚΟΠ: Παραπομπή Παναγή στη δικαστική επιτροπή

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, ο διαιτητής Μάριος Παναγή παραπέμεπεται στη  Δικαστική Επιτροπή με διπλή καταγγελία.

Η πρώτη παραπομπή όπως αναφέρεται στην επιστολή που έχει αποσταλεί προς τον Μάριο Παναγή, έγινε για ανάρτηση στην προσωπική του ιστοσελίδα, ανακοίνωση στις 15 Ιανουαρίου 2015, κατά παράβαση των άρθρων 4 (ιστ) (ιι), 4 (ιστ) (ιιι) και 9 (ιε) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ και των άρθρων 6 (5), 6 (6) και 6 (7) των Κανονισμών Διαιτησίας.

Το αντίγραφο της ανακοίνωσης (το οποίο αναφέρεται ονομαστικά με υβριστικό-σύμφωνα με την ΚΟΠ- τρόπο εναντίον των μελών της Επιτροπής Διαιτησίας) έχει αποσταλεί στον κ. Παναγή και όπως αναφέρεται στην ίδια επιστολή, αν επιθυμεί να αναφέρει οτιδήποτε για την κατηγορία θα πρέπει να το κάνει γραπτώς προς την Δικαστική Επιτροπή μέσω της Ομοσπονδίας, μέχρι την Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015.

Η δεύτερη παραπομπή

Η επιστολή προς το διαιτητή Μάριο Παναγή για τη δεύτερη καταγγελία αναφέρει: «Παραπέμπεστε στην Δικαστική Επιτροπή γιατί αποστείλατε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με υβριστικό περιεχόμενο προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας Χανς Ρέικβαρτ, κατά παράβαση των άρθρων 4 (γ) και 4 (ε) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ».

Αντίγραφο του μηνύματος έχει σταλεί στον κ. Παναγή και όπως σημειώνεται στην επιστολή, αν έχει να αναφέρει οτιδήποτε στην πιο πάνω κατηγορία, καλείται να το κάνει γραπτώς προς την Δικαστική Επιτροπή μέσω της ΚΟΠ, μέχρι την Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015.