Κολλητή της Νταϊάνας: Αν ζούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα θα «σκοτωνόταν» με την Μέγκαν Μαρκλ

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα δεν θα ενθουσιαζόταν και τόσο αν γνώριζε την νύφη της, Μέγκαν Μαρκλ, ενώ οι παρόμοιες προσωπικότητές τους θα τις έφερναν συχνά σε ρήξη, πιστεύει η λαίδη Κόλιν Κάμπελ.

Η 69χρονη socialite που έχει εκδώσει τρία βιβλία για την βρετανική βασιλική οικογένεια, συμπεριλαμβανομένης μιας βιογραφίας για την πριγκίπισσα Νταϊάνα, πιστεύει επίσης πως η πριγκίπισσα θα συμβιβαζόταν αρκεί τα παιδιά της να ήταν ευτυχισμένα. Όσο για την Κέιτ Μίντλετον, μιλά με τα καλύτερα λόγια, λέγοντας πως αν η Νταϊάνα την είχε γνωρίσει, θα την ενέκρινε με «όλη την καρδιά της» για σύζυγο του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

«Οι παρόμοιες προσωπικότητες, θα τις έφερναν σε ρήξη»
Συγκεκριμένα, η λαίδη Κόλιν Κάμπελ, κολλητή της πριγκίπισσας Νταϊάνα και εξ’ απορρήτου της για χρόνια, μίλησε στο new! Magazine αναφέροντας: «Πιστεύω πως η Μέγκαν Μαρκλ και η Νταϊάνα έχουν αρκετά όμοιες προσωπικότητες, κάτι που θα δημιουργούσε προστριβές και τσακωμούς αν είχαν γνωριστεί. Δεν είναι τυχαίο πως η Μέγκαν είναι ηθοποιός και όλοι αποκαλούσαν την Νταϊάνα ηθοποιό».

Η λαίδη Κόλιν Κάμπελ πρόσθεσε επίσης πως η δούκισσα του Σάσεξ «ήθελε να γίνει πριγκίπισσα» και το «φώναζε». «Ελπίζω να εκπληρώσει τις τεράστιες προσδοκίες» είπε, προσθέτοντας πως το γεγονός ότι τα βασιλικά μέλη παντρεύονται «κοινούς» θνητούς, ενθαρρύνει τις απλές κοπέλες να θέλουν να γίνουν πριγκίπισσες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που «θάβει» την Μέγκαν Μαρκλ
Μάλιστα, η λαίδη Κόλιν έχει ρίξει κι άλλες φορές το φαρμάκι της για την Μέγκαν Μαρκλ, σε παλαιότερη συνέντευξή της όπου είχε αναφέρει πως η δούκισσα του Σάσεξ είναι «πολύ περισσότερο μορφωμένη και πιο ακαδημαϊκή από την Νταϊάνα και έχει σχεδόν ενοχλητικά υπερβολική αυτοπεποίθηση». Όσο για την Κέιτ Μίντλετον, είχε δηλώσει πως κάνει μια «εξαιρετική» δουλειά και πως «δεν μπορεί κανείς να την σχολιάσει αρνητικά για την εμφάνιση ή την συμπεριφορά της».

Νωρίτερα φέτος, η κολλητή της πριγκίπισσας Νταϊάνας είχε ισχυριστεί πως η Μέγκαν Μαρκλ έχει «αλλάξει σημαντικά» τον Χάρι, που είναι ξετρελαμένος μαζί της. Μιλώντας στο ντοκιμαντέρ του Channel 5, «Κέιτ Μίντλετον Vs Μέγκαν Μαρκλ: πριγκίπισσες σε πόλεμο», η λαίδφη Κόλιν αποκάλυψε πως ο πρίγκιπας Χάρι είναι ξετρελαμένος με την νέα του σύζυγο και πως είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ, παρόλο που οι σχέσεις με τον αδερφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ, είναι ιδιαίτερα τεταμένες.

Αν και αρχικά οι φήμες ήθελαν η διαμάχη να προέκυψε λόγω των κακών σχέσεων της Μέγκαν Μαρκλ με την Κέιτ Μίντλετον, τα τελευταία δημοσιεύματα θέλουν ο όλος καβγάς μεταξύ των δύο αδελφών να ξεκίνησε όταν ο πρίγκιπας Χάρι αισθάνθηκε ότι ο αδελφός του τον επέκρινε για την επιλογή της Μέγκαν Μαρκλ ως συζύγου του.