Κολλημένοι στο παρελθόν, νομίζουν ότι η Ρωσία θα τους μοιράσει Ρούβλια

Να …καρπωθούν τη δέσμευση του Ρώσου Πρόεδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν, για οικονομική βοήθεια προς την Κύπρο, προσπαθούν κάποιοι αριστεροί και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που τους στηρίζουν. Θεωρούν προφανώς ότι η επιτυχία τους ανήκει και έχουν αρχίσει εδώ και λίγες ημέρες, να αυτοαναγορεύονται σε σωτήρες. Δεν έχουν μπορέσει όμως (ή δεν θέλησαν) να καταλάβουν πως η Ρωσία θα βοηθήσει την Κύπρο, μόνο όταν αποχωρήσει από την πολιτική σκηνή, η κυβέρνηση του Δημήτρη Χριστόφια, την οποία δεν εμπιστεύονται.

«ΣΠΑΣΙΠΑ ΠΟΥΤΙΝ», «Η Κύπρος δεν είναι μόνη. Έχει τη Ρωσία» τιτλοφορούνται αρκετά κίτρινα του αριστερού εβδομαδιαίου μπλοκ εθελοτυφλώντας μπροστά στις πραγματικές προθέσεις της Ρωσίας που περιμένει να πάρει την «σκυτάλη» της εξουσίας η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές.

Μήπως αλήθεια πιστεύουν ότι η σημερινή Ρωσία βρίσκεται ακόμη στον αστερισμό της των …σοβιέτ και ότι θα τους στείλει και ρούβλια γα να ενισχύει το κόμμα τους; Ας ξυπνήσουν επιτέλους και ας αντιληφθούν ότι αυτά έχουν παρέλθει προ εικοσαετίας. Σήμερα η Ρωσία, έχει αλλάξει κατεύθυνση βρίσκεται πλέον στο δημοκρατικό χώρο με χριστιανό ορθόδοξο Πρόεδρο και όχι κουμουνιστή