Κοιμήθηκαν στο μπαλκόνι και ξύπνησαν στο νοσοκομείο – Tρεις τραυματίες από κατάρρευση μπαλκονιού

Στην Πάφο, κατέρρευσε μπαλκόνι προκαλώντας τον σοβαρό τραυματισμό τριών νεαρών εργατών από το Νεπάλ. Οι τρεις εργάτες νοσηλεύονται σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Οι νεαροί κοιμούνταν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος τους, το οποίο βρίσκεται στον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας, όταν γύρω στις δύο και τριάντα τα ξημερώματα κατέρρευσε.

Τα χαλάσματα έπεσαν πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να προκληθούν εκτεταμένες ζημιές. Η πολυκατοικία, είναι πολύ παλιάς κατασκευής και βρίσκεται επι της οδού Νίκου Αντωνιάδη, ακριβώς απέναντι από την πλατεία Κέννεντι.

Κατέρρευσαν τριά μπαλόνια

Στην πολυκατοικία όπου σημειώθηκε ο σοβαρός τραυματισμός των τριών εργατών από το Νεπάλ, κατέρρευσαν τριά μπαλόνια, δήλωσε στο Τρίτο ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος.

Είπε ότι στο συγκεκριμένο διαμέρισμα διέμεναν οκτώ άτομα, ενώ σε άλλο διαμέρισμα στην συγκεκριμένη πολυκατοικία διαμένουν έως και δεκατέσσερα άτομα.

Χαρακτήρισε τρώγλες τα συγκεκριμένα διαμερίσματα και επισήμανε ότι στην Πάφο λειτουργούν 30 με 40 υποστατικά παλιάς κατασκευής, στα οποία στοιβάζονται αλλοδαποί, κατά την έκφρασή του.

Αυτό συμβαίνει επειδή οι φιλάργυροι ιδιοκτήτες, παίρνουν 80 με 100 ευρώ ανά κεφαλή, ανέφερε ο κύριος Φαίδωνος.

Πηγή: ΡΙΚ