Κλιντ Ίστγουντ: Αν έπρεπε να διαλέξω θα ψήφιζα Ντόναλντ Τραμπ

Αν έπρεπε να διαλέξει μεταξύ της Χίλαρι Κλίντον και του Ντόναλντ Τραμπ ο Κλιντ Ίστγουντ θα ψήφιζε τον δεύτερο για Πρόεδρο των ΗΠΑ. Αυτό δήλωσε σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Esquire» ο 86χρονος θρύλος του Χόλιγουντ που έσπευσε παρόλα αυτά τα τονίσει πως και οι δύο υποψήφιοι έχουν τις «κακές τους πλευρές».

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης, μεταξύ άλλων, συμβούλευσε όσους κατηγορούν τον Τραμπ για ρατσισμό να σταματήσουν να το κάνουν και να το ξεπεράσουν.
«Όλοι έχουν κουραστεί από την πολιτική ορθότητα και το γλείψιμο. Είναι μια γενιά που βρίσκεται μονίμως σε άμυνα. Βλέπουμε ανθρώπους να κατηγορούν άλλους ανθρώπους πως είναι ρατσιστές. Όταν ήμουν εγώ έφηβος, αυτά δεν στοιχειοθετούσαν ρατσισμό», είπε ο Ίστγουντ.

«Ξέρετε, ο Τραμπ είναι ρατσιστής τώρα επειδή μίλησε γι’ αυτόν το δικαστή. Και ναι, είναι ανόητο να το λες, δηλαδή να είσαι προκατειλημμένος από το γεγονός πως ο τύπος γεννήθηκε από Μεξικάνους γονείς ή κάτι τέτοιο. Έχει πει πολλές βλακείες. Οπως και όλοι τους. Και από τις δύο πλευρές. Αλλά όλοι – ο Τύπος και όλοι τον αποκαλούν ρατσιστή. Ξεπεράστε το. Είναι μια θλιβερή στιγμή στην Ιστορία», δήλωσε ο Ίστγουντ δικαιολογώντας τον Τραμπ πως απλά λέει αυτό που σκέφτεται: «Μερικές φορές αυτά που λέει δεν είναι τόσο καλά. Και μερικές φορές είναι… Μπορώ να καταλάβω τι λέει, αλλά δεν συμφωνώ πάντα μαζί του».

Ο Κλιντ Ίστγουντ φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με το γιο του, Σκοτ

1 2 3