Κληρίδης: Έκανα εμετό διαβάζοντας το δημοσίευμα εφημερίδας

Ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας, Κώστας Κληρίδης, χαρακτήρισε εμετικό το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας “Πολίτης”, το οποίο αφορούσε τον ίδιο.

Ο κ. Κληρίδης, σε τηλεφωνική παρέμβαση του στην τηλεοπτίκή εκπομπή του ΡΙΚ “Από μέρα σε μέρα”, κληθείς από την δημοσιογράφο Κατερίνα Μηλιώτη να σχολιάσει το εν λόγω δημοσίευμα είπε:

«Ειδικά σήμερα το πρωί, πρέπει να σας πω ότι ξύπνησα με κάποιες ενοχλήσεις στο στομάχι, προφανώς κάτι που θα έφαγα ψες. Προσπάθησα να ανακουφιστώ, δοκιμάζοντας να κάνω εμετό, αλλά δεν τα κατάφερα. Μετά που διάβασα όμως την εφημερίδα, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι τα κατάφερα αμέσως. Σας ευχαριστώ πολύ», ήταν η τοποθέτηση του Κώστα Κληρίδη.

Το δημοσίευμα αναφέρεται σε μεταβίβαση ακινήτου, κατόπιν γνωμάτευσης του Γενικού Εισαγγελέα. Ο Κώστας Κληρίδης ενάγεται ουσιαστικά για γνωμάτευσή του, η οποία ίσχυσε ακολούθως σε υπόθεση δικηγόρου του. Το «φιλέτο» στον Πωμό ήταν αξίας τουλάχιστον 410 χιλιάδων ευρώ και πωλήθηκε 250 χιλιάδες ευρώ από τον παραλήπτη.

Ενωρίτερα ο Γενικός Εισαγγελέας,  κληθείς από το ραδιόφωνο του Active να σχολιάσει τις εν λόγω αναφορές για εκκρεμούσα αγωγή εναντίον του, ο κ. Κληρίδης είπε ότι δυο λόγια θα ήθελε να πει και συνέχισε λέγοντας ότι «είναι αξιέπαινη η προσπάθεια που καταβάλλει καθημερινά η εφημερίδα να βρει έστω κάτι εναντίον του Γενικού Εισαγγελέα”.