Κλειδωμένες στο χώρο στάθμευσης οι λιμουζίνες της Cyta

Η μεγάλες  πολυτελείς  λιμουζίνες της Cyta βρίσκονται τελευταία όλες παρκαρισμένες στο χώρο στάθμευσης του οργανισμού.

Η μόνη διαφορά  είναι η απουσία της mercedes  του τέως ανώτερου διυθυντή Ντίνου Μιχαηλίδη ο οποίος αντιλήφθηκε έγκαιρα τι πρόκειτο να γίνει και έφυγε με το σχέδιο πρόωρης αφυπηρέτησης αγοράζοντας μάλιστα και το αυτοκίνητο που κρατούσε σε μία καλύτερη τιμή.

Η λιμουζίνα τύπου, ΒΜW του “μεγάλου” προέδρου της Cyta, Στάθη Κιττή, έχει μείνει κι αυτή στο χώρο στάθμευσης μετά τη 10ημερη σύλληψη του από τις αστυνομικές αρχές.

Το ολοκαίνουργιο Αudi Α5 του ανώτερου διευθυντή της Cyta, Γιάννη Σουρουλά βρίσκεται επίσης στο χώρο στάθμευσης κλειδωμένο μιας και ο Γ. Σουρουλάς όταν αφέθηκε ελεύθερος από τις αστυνομικές αρχές πήρε άδεια από την υπηρεσία του.

Ας μην ξεχνάμε επίσης και τη δεύτερη λιμουζίνα Audi A5 την οποία έχει στη κατοχή του ο ανώτατος εκτελεστικός διευθυντής Άριστος Ριρής  για την οποία εδώ και μέρες έχει γίνει μεγάλος θόρυβος αφού δεν δικαιούται να το έχει μιας και αυτοί που δικαιούνται είναι μετρημένοι. Φυσικά ο ίδιος λέει ότι του έδωσε το δικαίωμα το διοικητικό συμβούλιο της Cyta το οποίο κατόπιν “εορτής” ζητήθηκε έγκριση προυπολογισμού του. Επίσης  ο κ. Ριρής είχε προηγουμένως μία υπηρεσιακή mercedes η οποία είχε καταστραφεί  πλήρως σε οδικό δυστύχημα και την αντικατέστησε με το Audi A5.

Όλα αυτά βέβαια γινόντουσαν επί προεδρίας Στάθη Κιττή…. Ο άνθρωπος ήταν πολύ γενναιόδωρος… Έδινε αβέρτα σε όλους…..