Κλείνει η υπόθεση των Σέρβων εκτελεστών – Τι απαντά το “Αλεξούι”

Η υπόθεση των Σέρβων εκτελεστών που κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Αλέξη Μαυρομιχάλη, άλλως «Αλεξούι», είχε σημερα απρόσπμενη τροπή.

Οι δύο Σέρβοι εκτελεστές ηλικίας 48 και 54 ετών, καθώς και ένας 47χρονος βαρυποινίτης που κατηγορείται ότι έκλεισε το συμβόλαιο θανάτου, οδηγήθηκαν τη Δευτέρα ενώπιον του Κακουργιοδικείου για την έναρξη της δικαστικής διαδικασίας.

Ωστόσο, εκπρόσωπος της Νομικής Υπηρεσίας πληροφόρησε το Δικαστήριο ότι αναστέλλεται η ποινική δίωξη σε βάρος των τριών κατηγορουμένων κι ότι θα αρχίσουν διαδικασίες για την απέλαση από την Κύπρο των δύο Σέρβων.

Οι προσπάθειες για εντοπισμό των δύο φερόμενων δραστών διήρκησαν δύο χρόνια και η πολυαναμενόμενη έναρξη της δικαστικής διαδικασίας ήταν ορισμένη για σήμερα, ωστόσο φαίνεται ότι η υπόθεση κλείνει πριν καν ανοίξει.

Σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Αλέξης Μαυρομιχάλης, αναφορικά με την ανατροπή στην υπόθεση απόπειρας δολοφονίας του ίδιου και των δυο φίλων του, από τους δύο Σέρβους εκτελεστές έγραψε:

«Εμένα πάντως δεν με ρώτησε κανένας».