Κιττής:”Να συναντήσω τον πρόεδρο”

Ο Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της CYTA ζητά εναγωνίως να συναντήσει τον πρόεδρο της δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη η το υπουργικό συμβούλιο.

Τα πιο πάνω ανέφερε στην ενημερωτική τηλεοπτική εκπομπή του ΡΙΚ “Από μέρα σε μέρα” με παρουσιαστή τον δημοσιογράφο Πάρη Ποταμίτη. Ο Στάθης Κιττής είπε ότι “γίνεται λανθασμένη ενημέρωση στον πρόεδρο της δημοκρατίας από ένα συγκεκριμένο συντεχνιακό, τον Αλέκο Τρυφωνίδη”….

“Ο Πρόεδρος και το υπουργικό συμβούλιο πρέπει να ακούσουν και τις δικές μας απόψεις καιόχι να  ακούνε μόνο αυτές του Τρυφωνίδη. Εμείς ως Cyta,  και διοικητικό συμβούλιο, δανείσαμε τη κυβέρνηση 200 εκατομμύρια ευρώ” βροντωφώναξε ο Κιττής….

Δεν μας είπε όμως ο Κιττής σε ποια κυβέρνηση δάνεισε το δς της Cyta  τα 200 εκτ.και βάλε;;;

Φυσικά ο Κιττής δάνεισε τα 200 εκτ στη κυβέρνηση Χριστόφια για να μην γίνει στάση πληρωμών . Και καλύτερα να μην τα έδινε γιατί έτσι θα μπαίναμε στο μνημόνιο πριν από 1 χρόνο και δεν θα φτάναμε σε τέτοια οικονομική καταστροφή Κιττή….

Κι ‘ετσι για να ξέρεις Κιττή, ο πρόεδρος της δημοκρατίας  και το υπουργικό συμβούλιο δεν ακούνε μόνο τον Αλέκο Τρυφωνίδη της συντεχνίας αλλά βλέπουν και μόνοι τους τα έργα και ημέρες σας… Άλλωστε επιστολές έχουν στείλει και άλλες συντεχνίες…