Κινητοποίηση έξω από το Προεδρικό για τις εκποιήσεις

Η Αστυνομία με ανακοίνωση της αναφέρει ότι λόγω της σημερινής προγραμματισμένης εκδήλωσης διαμαρτυρίας, έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, οι πιο κάτω δρόμοι θα είναι κλειστοί για την τροχαία κίνηση από τις 18:00 μέχρι και τις 20:00:

1. Από τα φώτα Αγρότη μέχρι και τον κυκλικό Κόμβο Προεδρικού.

2. Από τον Κυκλικό Κόμβο Προεδρικού μέχρι τα φώτα της συμβολής των οδών Αγίων Ομολογητών και Δημοσθένη Σεβέρη (μπυραρία Κόρνερ).

3. Από τη συμβολή των οδών Κυριακού Μάτση με Κρατίνου, μέχρι τον Κυκλικό Κόμβο Προεδρικού.

Η Πλατφόρμα «Η κοινωνία αντιδρά και διεκδικεί», η οποία αντιτίθεται στην ψήφιση ως έχει του νομοσχεδίου για τις εκποιήσεις πραγματοποιεί μαζική κοινωνική κινητοποίηση «αντίδρασης και αντίστασης» ενάντια στις εκποιήσεις.

Η κινητοποίηση πραγματοποιείται έξω από το Προεδρικό Μέγαρο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης διεμήνυσε στους εκπροσώπους των διαμαρτυρόμενων συντεχνιών ότι θα τους δεχθεί στο γραφείο του στις 6:45μ.μ. για να παραλάβει το υπόμνημά τους και να ακούσει τις απόψεις τους.

Οι οργανώσεις που συμμετέχουν στην Πλατφόρμα, είναι ΠΕΟ, ΔΕΟΚ, Κίνηση Κατά των Εκποιήσεων, ΠΟΑΣ, ΠΟΒΕΚ, ΕΚΑ, Νέα Αγροτική, ΠΟΠ, ΠΟΠΟ, ΠΟΦΕΝ, ΠΣΕΜ, ΕΚΥΣΥ, Κίνηση κατά των Ιδιωτικοποιήσεων, Συνομοσπονδία Γονέων Μέσης  Εκπαίδευσης και Κίνηση Πολιτισμού.