Κινέζος επενδυτής στο… Καρναβάλι της Πάφου

Η είσοδός του ήταν θεαματική….Ο βασιλιάς Καρνάβαλος της Πάφου, ο …Κινέζος επενδυτής και η συνοδεία του έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από μικρούς και μεγάλους υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Πάφου και  με τη συνοδεία μαζορέτων.

Ο Βασιλιάς Καρνάβαλος ξεκίνησε από τη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή , πέρασε από την πλατεία Κένετι και στη συνέχεια από τις οδούς Γλάδστωνος Νικοδήμου Μυλωνά και Φελλάχογλου για να καταλήξει στον δημοτικό χώρο στάθμευσης « Περβόλα» όπου στήθηκε  λαϊκό γλέντι.

Ο Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας δήλωσε πως το Παφίτικο καρναβάλι είναι αναβαθμισμένο,με πολλές εκδηλώσεις όλο το δεκαήμερο και με  «πάρα πολλή διάθεση για συμμετοχή τόσο στην μεγάλη παρέλαση που θα γίνει το Σάββατο στις 16 Μαρτίου αλλά και  σε πάρα πολλές εκδηλώσεις με την συμμετοχή των οργανωμένων συνόλων, των κέντρων αναψυχής και κυρίως το τετραήμερο με  τις παραδοσιακές εκδηλώσεις την Καθαρά Δευτέρα».

Ο δήμαρχος τόνισε ότι με σατυρική διάθεση με χιούμορ, η Πάφος δείχνει ότι  θέλει περισσότερο να συσφίξει τη σχέση με τους ανθρώπους που έχουν αποφασίσει να έρθουν στην Πάφο να επενδύσουν.