Κιμ Καρντάσιαν: Της έστελναν mail για τα έσοδα του sex tape με τον Ray J που ”δεν ήθελε να κυκλοφορήσει”

Το sex tape της Κιμ Καρντάσιαν και του Ray J, που ήταν αυτό που ανέδειξε την τηλεπερσόνα, σημείωσε εξαρχής επιτυχία, αποφέροντας πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια τις πρώτες 6 εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του.

Το TMZ φέρνει στο φως της δημοσιότητας έγγραφα που αποδεικνύουν ότι η Κιμ Καρντάσιαν λάμβανε ενημερώσεις μέσω e-mail για τα έσοδά του sex tape, παρά το γεγονός ότι αρχικά είχε υποβάλει μήνυση κατά της εταιρείας που το κυκλοφόρησε.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Vivid Entertainment, Στιβ Χάιρς, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύει το ξένο πρακτορείο, έστειλε mail στην Καρντάσιαν την 1η Μαΐου του 2007, στο οποίο την ενημερώνει ότι η ταινία είχε έσοδα 1.424.636,63 δολάρια συν ακόμη 1.255.578,50 από πωλήσεις DVD.

Το περίφημο ερωτικό βίντεο κυκλοφόρησε στις 14 Μαρτίου 2007. Η Κιμ Καρντάσιαν υπέβαλε μήνυση στις 21 Φεβρουαρίου 2007 εναντίον της Vivid, ισχυριζόμενη ότι δεν ενέκρινε την κυκλοφορία της κασέτας. Η υπόθεση διευθετήθηκε στις 27 Απριλίου 2007, χωρίς να έχουν κυκλοφορήσει περισσότερες λεπτομέρειες. Μόλις 4 ημέρες αργότερα, η τηλεπερσόνα έλαβε το email από τη Vivid για τις πωλήσεις και τα κέρδη.

Ο ίδιος ο Ray J ισχυρίστηκε, ότι η άλλοτε παρτενέρ του υπέγραψε στην πραγματικότητα από την αρχή συναινετικά για την κυκλοφορία της ερωτικής ταινίας.

Ο Χάιρς έχει αναφερθεί και πάλι στο παρελθόν για τη συμφωνία του με τους δυο τους, την οποία μάλιστα έχει χαρακτηρίσει και «πολύ δύσκολη» αφού η Καρντάσιαν πράγματι δεν ήθελε να βγει η κασέτα.

Τέλος, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας είπε, ότι η συμφωνία τους ήταν ότι ο καθένας θα λάμβανε 400.000 δολάρια συν 12,5% των κερδών. Αυτά τα στοιχεία εμφανίζονται και στο email του Χάιρς με παραλήπτες την Κιμ Καρντάσιαν και τον Ray J.