Κιμ Γιονγκ Ουν: «Προδοτική πράξη το σεξ μεταξύ εφήβων….»

Μετά την «εξαφάνισή» του ο Βορειοκορεάτης ηγέτης, επανήλθε δριμύτερος. Πριν από μερικές μέρες μία ακραία είδηση είχε προκαλέσει σοκ: Το καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ουν εκτέλεσε ένα ζευγάρι που έσπασε την καραντίνα!!!

Σύμφωνα με το Radio Free Asia, ένα ζευγάρι έσπασε την καραντίνα και προσπάθησε να αυτομολήσει προς την Κίνα. Το ζευγάρι εκτελέστηκε με συνοπτικές διαδικασίες ενώ μαζί είχαν και ένα μικρό παιδί, το οποίο ήταν ανιψιός του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο παιδί επιτράπηκε να γυρίσει σπίτι του.

Τώρα  ο Κιμ Γιονγκ Ουν εξαπέλυσε μια παράξενη, όπως χαρακτηρίζεται, επίθεση σε όσους έφηβους της Βόρειας Κορέας κάνουν σεξ, κάνοντας λόγο για «πράξη προδοσίας».

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ξεκίνησε έναν παράξενο πόλεμο για το σεξ, στοχεύοντας την «ανηθικότητα» των εφήβων της χώρας και δηλώνοντας ότι οι «ακάθαρτες πράξεις» τους είναι προδοτικές, με τους γονείς και τους δασκάλους τους να κινδυνεύουν επίσης με αυστηρή τιμωρία αν αποτύχουν να ελέγξουν τη συμπεριφορά τους!

Ο ανώτατος ηγέτης της Βόρειας Κορέας είναι προφανώς αποφασισμένος να «καταργήσει» το σεξ μεταξύ των εφήβων και -όπως γράφει χαρακτηριστικά το express.co.uk- αντί να αποδεχθεί ότι βρίσκονται στο έλεος των ορμητικών ορμονών τους, αντίθετα κατηγορεί τις «παρακμιακές καπιταλιστικές επιρροές», συμπεριλαμβανομένης της πορνογραφίας, που εισήχθη λαθραία μέσω Κίνας.

«Προδοτική πράξη, που βοηθά τον εχθρό να καταστρέψει την κοινωνία μας»

Μια πηγή είπε στο Radio Free Asia:

«Πρόσφατα, όλο και περισσότερα αγόρια και κορίτσια γυμνασίου παρουσιάζουν ανήθικη σεξουαλική απόκλιση και η Κεντρική Επιτροπή του Κορεατικού Εργατικού Κόμματος έχει εκδώσει σχετική οδηγία, λαμβάνοντας αυστηρά μέτρα εναντίον τους.

Ο λόγος πίσω από αυτή την οδηγία-εντολή είναι ότι η τοπική ένωση νεολαίας Kimilsungist-Kimjongilist στο Sinuiju επιθεώρησε μαθητές γυμνασίου και διαπίστωσε ότι μερικά αγόρια και κορίτσια γυμνασίου, παρέα με τοπικούς γκάνγκστερ, ζουν μαζί και διαπράττουν ανήθικες πράξεις, που μοιάζουν με πορνεία. Η ανήθικη σεξουαλική συμπεριφορά των μαθητών, που επηρεάζονται από τον καπιταλιστικό τρόπο ζωής, έχει γίνει πρόβλημα.

Και δεδομένου ότι το κόμμα προειδοποιεί για αυστηρή τιμωρία, οι μαθητές έχουν τρομοκρατηθεί τώρα.

Η επιτροπή, μάλιστα, χαρακτήρισε το σεξ μεταξύ των εφήβων ως ”προδοτική πράξη”, που βοηθά τον εχθρό να καταστρέψει την κοινωνία μας»!

Πάντως, μια έκθεση του 2005, που δημοσιεύτηκε στο New Focus International και βασίστηκε σε συνεντεύξεις με τους αποστάτες της Βόρειας Κορέας, έδειξε εκτεταμένη άγνοια για το σεξ, με έναν 16χρονο να πιστεύει ότι μια γυναίκα θα μπορούσε να μείνει έγκυος κρατώντας απλά τα χέρια του άνδρα ενώ κοιμούνται.

Αντιθέτως, σήμερα, μετά από 15 χρόνια, η επιτροπή κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το σεξ έχει γίνει γνωστό, ως αποτέλεσμα των δυτικών επιρροών και κυρίως ως αποτέλεσμα της αύξησης των ηλεκτρονικών μέσων.

Η εφαρμογή «κόκκινη σημαία»

Η πηγή πρόσθεσε: «Προκειμένου να το αποτρέψουν αυτό, διέταξαν τα σχολεία να ελέγχουν τους μαθητές για τηλέφωνα ή άλλες συσκευές που μπορεί να έχουν μαζί τους.

Αυτό γίνεται μέσω μιας εφαρμογής που υπάρχει σε όλα τα κινητά τηλέφωνα στη χώρα, που ονομάζεται ”κόκκινη σημαία”, η οποία διατηρεί αρχείο όλων των ιστότοπων που επισκέπτονται οι χρήστες και λαμβάνει τυχαία στιγμιότυπα οθόνης, τα οποία μπορούν να προβληθούν αργότερα από τις αρχές.

Επιπλέον, οι αξιωματούχοι λαμβάνουν μέτρα για τον έλεγχο της ανθυγιεινής σεξουαλικής δραστηριότητας των εφήβων».