Κιμούλης – Πολίτη το νέο ειδύλλιο της showbiz

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο  Γιώργος Κιμούλης και η Χριστίνα Πολίτη είναι το νέο ζευγάρι στη πόλη αφού οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Secret:

“Η Χριστίνα Πολίτη και ο Γιώργος Κιμούλης τον τελευταίο καιρό κάνουν πολλή… παρέα. Η πανέμορφη κοσμικογράφος κι παρουσιάστρια και ο καταξιωμένος ηθοποιός βρήκαν ότι τους ενώνουν πολλά κοινά. Άλλωστε, γνωρίζονται χρόνια λόγω δουλειάς, ενώ η Χριστίνα Πολίτη ήταν πάντα θαυμάστρια του γνωστού ηθοποιού, Έτσι, δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από την πρεμιέρα του Βασλιά Ληρ που δόθηκε τον Απρίλιο και στην οποία ο Γιώργος Κιμούλης, ως πρωταγωνιστής, απέσπασε τις καλύτερες κριτικές. Μάλιστα, στο τέλος της παράστασης φωτογραφήθηκε μαζί του και του εξέφρασε τον θαυμασμό της.

«Πολλοί κάνουν λόγο για το νέο hot ειδύλλιο του καλοκαιριού, αφού πρόκειται για δυο πρόσωπα γνωστά και αγαπητά στο κοινό. Ο Γιώργος Κιμούλης δεν έχει προβάλει ποτέ την προσωπική του ζωή, παρόλο που κατά καιρούς του χρέωσαν σχέσεις που δεν ισχύουν. Όμως ακόμα και τότε προτιμά τη σιωπή από τη διάψευση», προστίθεται στο ρεπορτάζ.

Μάλιστα, ο Άρης Καβατζίκης, στενός φίλος της Χριστίνας Πολίτη, επιβεβαίωσε την εν λόγω είδηση στο «Πρωινό», τονίζοντας πως δεν την έχει ξαναδεί έτσι, ενώ παράλληλα συμπλήρωσε πως απολαμβάνει πολύ τις συζητήσεις με τον Γιώργο Κιμούλη.