Κικίλιας: Αν είναι παραμύθι να βρεις το άλλο σου μισό έκανα υπομονή και το βρήκα (Video)

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά το γάμο του παραχώρησε ο Βασίλης Κικίλιας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Μεταξύ άλλων ο πολιτικός αποκάλυψε πώς έκανε πρόταση γάμου στην Τζένη Μπαλατσινού.

«Η πρόταση γάμου έγινε σε έναν καναπέ γιατί πράγματι είχαμε χωρίσει και είχαμε πάρει τις αποστάσεις μας για να σκεφτούμε και οι δύο αν θα κάνουμε το επόμενο βήμα. Εγώ θεωρώ πολύ σοβαρό βήμα το γάμο, είναι ιερά τα δεσμά του γάμου. Είναι κάτι ξεχωριστό στη ζωή των δύο ανθρώπων και σκεφτήκαμε πού σοβαρά για αυτό το βήμα. Όταν δεν είχαμε δημοσιοποίησει τη σχέση μας και καθόμασταν σε έναν καναπέ, όπως εδώ καλή ώρα, και είναι… λογικό μια γυναίκα να έχει τις ανασφάλειές της και να σκέφτεται πως θα εξελιχθεί όλο αυτό… και της είπα: «Λοιπόν, θα παντρευτούμε;» και μου είπε: «Ναι, εντάξει…». Της το είπα έτσι χαλαρά…», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Βασίλης Κικίλιας όταν μιλούσε για τη γυναίκα του πραγματικά έλαμπε:
«Στα θέματα της καρδιάς δε χωρούν συμβιβασμοί. Αν είναι παραμύθι να βρεις το άλλο σου μισό και πρέπει να περιμένεις έκανα υπομονή και το βρήκα. Και έτσι τόσο απλά έγινε… Η Τζένη είναι ένας εξαιρετικός, γλυκός άνθρωπος και πολύ καλή μαμά. Ένας άνθρωπος σαν κι εμένα ψάχνει για πιο γλυκά και τρυφερά πράγματα».
Για τη σχέση του με τα παιδιά της είπε: «Τα παιδιά είναι φιλαράκια μου και έχουμε πολύ καλές σχέσεις και νομίζω κυρίαρχο ρόλο έπαιξε η Τζένη που έχει έναν πολύ βελούδινο τρόπο».

Ο Βασίλης Κικίλιας στην κουβέντα του που δεν είχε καθόλου πολιτική αποκάλυψε επίσης ότι: «Δεν μου αρέσει να χάνω στα επιτραπέζια» και συμπλήρωσε πως το ίδιο ισχύει και για τη Τζένη.

Δείτε τη συνέντευξη του Βασίλη Κικίλια

https://www.youtube.com/watch?v=Im4c-zfWGoA