Κενεβέζος: Ο Λιλλήκας χρησιμοποιεί τα σύμβολα του ΔΗΚΟ προσδοκώντας σε ψήφους

«Όσοι επιλέγουν να χαμηλώσουν τον πήχη του πολιτικού λόγου και της πολιτικής δραστηριότητας, προσδοκώντας να κεφαλαιοποιήσουν τις ψήφους των ΔΗΚΟικών ψηφοφόρων, και όχι μόνο, θα δουν τη πλάτη των πολιτών».

Η αιχμηρή δήλωση ανήκει στον γενικό γραμματέα του ΔΗΚΟ Κυριάκο Κενεβέζο και απευθύνεται στον υποψήφιο Γιώργο Λιλλήκα.

«Με τον ίδιο σεβασμό που εμείς αντιπαραβάλλουμε επιχειρήματα στην αντίθετη άποψη, θα έπρεπε να το κάνουν και τα υπόλοιπα επιτελεία. Ειδική αναφορά και μνεία είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε σήμερα στην επιμονή και τη στρατηγική επιλογή του Γιώργου Λιλλήκα και του επιτελείου του να χρησιμοποιεί τα σύμβολα του ΔΗ.ΚΟ. απευθυνόμενος στο ΔΗΚΟικό κόσμο”.

Ο κ. Κενεβέζος διατύπωσε δύο ερωτήματα, περιμένοντας απάντηση από την ΕΔΕΚ.

«Συμφωνεί ο Πρόεδρος της Βουλής και Πρόεδρος της ΕΔΕΚ κ. Γιαννάκης Ομήρου και γενικότερα η ΕΔΕΚ ως κομματικός σχηματισμός με αυτή την πρακτική;

Και αν συμφωνούν θα θεωρούσαν ορθό να συνέβαινε κάτι ανάλογο με το Κόμμα τους;

Δεύτερο, μέχρι σήμερα, ο κ. Λιλλήκας ισχυριζόταν ότι είναι η ώρα να κλείσουν οι πολίτες τα αυτιά τους στις κομματικές αποφάσεις και οι σειρήνες να βγουν από το μαντρί και να τον ακολουθήσουν, επειδή προφανώς βλέπει απαξιωτικά τους κομματικούς σχηματισμούς. Πότε, πώς και για ποίο λόγο άλλαξε αυτή την άποψη και χρησιμοποιεί τα σύμβολα του ΔΗ.ΚΟ. σε μια προσπάθεια να προσελκύσει τον ΔΗΚΟικό κόσμο; Τελικά πού είναι τελικά η αλήθεια και πού το ψέμα;».