Κεδίκογλου: “Απαράδεκτη η φίμωση των ΜΜΕ”

Απαράδεκτη χαρακτήρισε την προσπάθεια φίμωσης των ΜΜΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου με αφορμή τις σημερινές εισβολές και καταλήψεις απο άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου τoυ ραδιοσταθμού της ΕΡΤ3 και του Real FM.

“Τα δημόσια μέσα ενημέρωσης έχουν αποδεδειγμένα προσφέρει βήμα σε κάθε άποψη και γνώμη στο πλαίσιο του δημοκρατικού διαλόγου, στον οποίο δεν έχουν θέση πρακτικές τσαμπουκά και βίας, όπως η σημερινή εισβολή στο ραδιόφωνο της ΕΤ3.” σημείωσε ο κ. Κεδίκογλου.

Και πρόσθεσε πως “Σε μια δημοκρατική κοινωνία είναι απαράδεκτο να φιμώνεις μέσο ενημέρωσης, επειδή δεν συμφωνείς, όπως επιχείρησαν οι γνωστοί πλέον κουκουλοφόροι στο Real FM.

Την ίδια στιγμή σχολίασε και την σημερινή κατάληψη του γραφείου του Βουλευτή Λευτέρη Αυγενάκη σημειώνοντας ότι “Είναι απαράδεκτο  να στοχοποιείς τα γραφεία των πολιτικά αντίθετών σου, πρακτική που συνεχίστηκε και σήμερα..”

Ενώ κατέληξε λέγοντας πως “Φυσικά δεν περιμένουμε πια από τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τις νέες καταπατήσεις στοιχειωδών κανόνων δικαίου και δημοκρατικής λειτουργίας μιας κοινωνίας.”.