Καφεμαντεία – Τι προβλέπουν τα σύμβολα του καφέ

Η καφεμαντεία ήταν η πιο εύκολη τεχνική μαντείας και οι παλιές νοικοκυρές στη γειτονιά συνήθιζαν μετά τον πρωινό καφέ τους να ζητούν από την «ειδική» της παρέας να αναποδογυρίσει το φλιτζάνι και να ρίξει μια ματιά στα μελλούμενα  Σύμβολα, νούμερα και φιγούρες στα χέρια έμπειρου αναλυτή, δίνουν τις απαντήσεις τους σε υποθέσεις αισθηματικών, οικονομικών και όχι μόνο.

Κριός: Σύμβολο – Τρίγωνο
Μην κάνετε πολλά ανοίγματα εσείς οι εν σχέση, καθώς ακόμη ο δεσμός σας δεν σας δίνει αυτά που έχετε απόλυτη ανάγκη, για να ισορροπήσετε αλλά και να αισθανθείτε σαν σύντροφος ασφάλεια.
Ερωτική τύχη: Καλή

Ταύρος: Σύμβολο – Αρχικό / Μονόγραμμα Ονόματος
Έχετε πια να εισπράξετε πολλά καλά νέα από τον άνθρωπο σας, και για όλα αυτά που τον απασχολούσαν, μικρά και μεγαλύτερα από το άσχημο παρελθόν του. Το χρήμα, είναι καθοδόν.
Ερωτική τύχη: Πολλή Καλή

Δίδυμοι: Σύμβολο – Δύο περιστέρια
Είσαστε σε ένα σταυροδρόμι ερωτικών αποφάσεων. Αυτό που ζητάτε είναι να δείτε, ποιος από τους δύο που σας πολιορκούν, πραγματικά μπορεί να σας κερδίσει… και αυτό να είναι για πάντα.
Ερωτική τύχη: Άριστη

Καρκίνος: Σύμβολο – Δέντρο
Σας κοιτάει κάποιος, από το πρόσφατο παρελθόν σας και έχει την τάση να σας πλησιάσει και να ζητήσει με τον δικό του, διπλωματικό τρόπο, για επανασύνδεση. Γρήγορα νέα.
Ερωτική τύχη: Καλή

Λέων: Σύμβολο – Ενωμένοι Κύκλοι
Ο χωρισμός – απομάκρυνση που ζείτε, είναι μόνο προσωρινή. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα λάβετε νέα, που θα σας κάνουν να χαρείτε. Αυτό είναι και κάτι που θα σας οδηγήσει σε κουβέντες και επανένωση.
Ερωτική τύχη: Πολλή Καλή

Παρθένος: Σύμβολο – Πετεινός
Κάποια οικονομική είδηση, που σας είχε στεναχωρήσει, τώρα υποχωρεί και σας δίνει την ασφάλεια και τα προσδοκώμενα. Αυτό όμως θα πρέπει να μείνει μυστικό μόνο για εσάς.
Ερωτική τύχη: Άριστη

Ζυγός: Σύμβολο – Σταυρός
Ο γάμος, η εγκυμοσύνη, και ο νέος έρωτας τυχόν, που αναζητάτε είναι γεγονότα που σας πλησιάζουν και όχι πολύ μακριά από τώρα. Αποφύγετε τις σχετικές σας αναφορές σε τρίτα άτομα.
Ερωτική τύχη: Καλή

Σκορπιός: Σύμβολο – Δρόμος από Θάλασσα
Κάποιος εραστής – σύντροφος, που είχε φύγει από κοντά σας, τώρα κάνει όμορφες σκέψεις για να γυρίσει και πάλι, αλλά με καινούργιες προτάσεις αγάπης. Ξαφνική συνάντηση.
Ερωτική τύχη: Άριστη

Τοξότης: Σύμβολο – Έγκυος Γυναίκα
Μια δύσκολη κατάσταση, στον ερωτικό τομέα, τώρα μέσα στις ερχόμενες ημέρες λήγει και σας δικαιώνει. Ευχές για δέσμευση και καινούργια συναισθήματα αναμένονται.
Ερωτική τύχη: Πολλή Καλή

Αιγόκερως: Σύμβολο – Ξίφος σε Καρδιά
Μπορεί στο τώρα να είστε δυσαρεστημένοι από την προσωπική σας ζωή, ίσως μια απιστία, αλλά αυτό είναι θέμα ημερών, σαν κατάσταση να γυρίσει υπέρ σας.
Ερωτική τύχη: Καλή

Υδροχόος: Σύμβολο – Χέρι απλωμένο
Χρήμα και ερωτικές εξομολογήσεις, σας πλησιάζουν και σας δίνουν μεγάλη χαρά. Αυτός που κάποτε σας πισωπλάτησε …τώρα έρχεται με προτάσεις ερωτικής συμφιλίωσης. Χρήματα σας λύνουν τα χέρια.
Ερωτική τύχη: Πολλή Καλή

Ιχθείς: Σύμβολο – Αντρική φιγούρα
Η αισθηματική προστασία και μονιμότητα που ζητάτε, είναι κάτι που σαν κατάσταση σας έρχεται. Αυτός, που σας ενδιαφέρει, έχει σκοπό να κατακτήσει την καρδιά σας.
Ερωτική τύχη: Άριστη