”Καυγάς” της Jennifer Lopez με follower που την κατηγορεί για πολλά botox (Video)

Η Τζένιφερ Λόπεζ αναγκάστηκε να εξηγήσει για άλλη μία φορά πως δεν έχει κάνει μπότοξ, εξηγώντας πώς διατηρεί την επιδερμίδα της τόσο νεανική.

Η 51χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα βίντεο το Σαββατοκύριακο που την δείχνει να δοκιμάζει ένα από τα προϊόντα της μάρκας περιποίησης δέρματος που πρόσφατα κυκλοφόρησε, για πρώτη φορά.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

«Εντάξει, μόλις έβγαλα την μάσκα. Ειλικρινά δεν μπορώ να δω ούτε μία γραμμή στο πρόσωπό μου» λέει η Τζένιφερ Λόπεζ στο βίντεο, αφού αφαιρεί την μάσκα και δίνει στους οπαδούς της μια προσεκτική ματιά στα αποτελέσματα. «Νιώθω σαν να έφυγαν 10 χρόνια από το πρόσωπό μου».

Αφού όμως μοιράστηκε την ανάρτηση, η διάσημη τραγουδίστρια, που θα εμφανιστεί στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν την ερχόμενη Τετάρτη, έλαβε ένα σχόλιο από έναν χρήστη που ισχυρίστηκε ότι η Τζένιφερ Λόπεζ έχει κάνει μπότοξ για να πετύχει αυτή την εμφάνιση. «Σίγουρα έχεις κάνει μπότοξ. Και μάλιστα τόνους από αυτό» έγραψε στα σχόλια. «Και είναι όλα καλά. Απλά το λέω».

Η ευγενική απάντηση της Τζένιφερ Λόπεζ: «Δοκιμάστε να είστε πιο θετικοί»
Η τραγουδίστρια όμως δεν θέλησε να το αφήσει να περάσει έτσι και μοιράστηκε με ευγένεια ένα «εναλλακτικό μυστικό ομορφιάς» που πάντα χρησιμοποιεί. «Lol αυτό είναι το πρόσωπό μου» έγραψε η Τζένιφερ Λόπεζ. «για 500ή εκατομμυριοστή φορά… δεν έχω κάνει ποτέ μπότοξ ή ενέσιμα ή χειρουργική επέμβαση. Απλά το λέω».

Το σχόλιο για το μπότοξ και η απάντηση της Τζένιφερ Λόπεζ
«Πάρτε λίγο JLO Beauty και νιώστε όμορφα στο δικό σας δέρμα. Να κι ένα άλλο μυστικό JLO Beauty: δοκιμάστε να περνάτε το χρόνο σας με το να είστε πιο θετικοί, ευγενικοί και να ενθαρρύνετε τους άλλους»έγραψε. «Μην περνάτε τον χρόνο σας προσπαθώντας να κατηγορείτε άλλους. Σας στέλνω την αγάπη μου».