Κατσουράνης: ”Στα πλέι οφ αν είμαστε καλοί θα πάρουμε την πρωτιά”

Ένα παιχνίδι όπως όλα τα υπόλοιπα είναι κι αυτό απέναντι στον Παναθηναϊκό για τον Κώστα Κατσουράνη που έθεσε ως στόχο της ομάδας την εξασφάλιση μιας θέσης στα προκριματικά του Champions League της επόμενης περιόδου και την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο μέσος του «Δικεφάλου του Βορρά» βραβεύτηκε για το καλύτερο γκολ της προηγούμενης αγωνιστικής και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ως τώρα παρουσία του στον ΠΑΟΚ αλλά και στις υποχρεώσεις που ακολουθούν για τους Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Κατσουράνης:

Για το γκολ που πέτυχε με τον Πανιώνιο και τον πανηγυρισμό του:

«Ηταν θέμα τύχης και εκτέλεσης. Πρέπει να σκεφτείς γρήγορα για να βάλεις σε καλή θέση το σώμα σου και να βρεις την εστία. Όλα τα γκολ σου φέρνουν χαρά. Τα θυμάμαι όλα ακόμα και πάνω από τη γραμμή. Εχω καλή μνήμη και είναι ωραία να το θυμάσαι. Πάντα φοράω τη φανέλα από μέσα και πάντα όταν βάζω γκολ σηκώνω τη φανέλα. Δεν ήταν ιδιαίτερο παιχνίδι, ήταν όπως όλα τα άλλα και δίνει τρεις βαθμούς».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί:

«Είναι σημαντικό παιχνίδι για να μεγαλώσει και άλλο η απόσταση Είναι ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα, δεν υπάρχει κάποια ιδιαιτερότητα για μένα και νομίζω ότι θα κερδίσουμε…»

Για τη νίκη επί του Πλατανιά:

«Η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο ήταν ουσιαστική στο δεύτερο δε μπορούμε να κάνουμε κριτική, αφού έπαιζε αρχικά με 10 και μετά με 9 παίκτες, αλλά κράτησε το αποτέλεσμα. Για τις προοπτικές, δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι η ομάδα είναι καινούργια. Στο ποδόσφαιρο το βασικό είναι η ομοιογένεια και να φτιάξεις μια ομάδα που ο ένας θα μπορεί να ξέρει τον άλλον».

Για την τιμωρία του Σαλπιγγίδη και αν έχει σχέση με την αντίστοιχη δική του:

«Δεν ξέρω πολύ καλά τους κανονισμούς. Αλλά επειδή το βίωσα, νομίζω ότι είχα τιμωρηθεί για εξύβριση. Ο Σαλπιγγίδης δεν τον εξύβρισε και αν ισχύουν οι νόμοι στην Ελλάδα θα πρέπει να τιμωρηθεί για δύο αγωνιστικές. Δε νομίζω ότι είναι ανάλογη περίπτωση με τη δική μου».

Για το τι βρήκε στον ΠΑΟΚ:

«Τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Η ομάδα σιγά σιγά οργανώνεται, έρχονται καλοί ποδοσφαιριστές. Αισθάνομαι δικαιωμένος από την πρώτη στιγμή που πήρα την απόφαση να έρθω».

Για τη θέση που του αρέσει να παίζει:

«Δε μπορώ να απαντάω για το ίδιο. Ρωτήθηκα και στο ΟΑΚΑ μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Εχω πει πολλές φορές ότι δεν έχω πρόβλημα όπου και να παίζω. Όπως το πω μπορεί ο καθένας να το πάρει αλλιώς. Δυστυχώς αυτό γίνεται. Εμένα μου αρέσει να είμαι στο γήπεδο ακόμα και ως τερματοφύλακας. Διάβασα μετά από όσα είπα στο ΟΑΚΑ, ότι μίλησα κατά του προπονητή. Για αυτό δε μιλάω πλέον. Εμείς βγαίνουμε οι γραφικοί…»

Για το στόχο του Τσάμπιονς Λιγκ:

«Είναι πολύ σημαντικό να παίξεις στους ομίλους, όχι στα προκριματικά. Από εκεί και πέρα εμείς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα το δούμε στο τέλος τι θα πετύχουμε».

Για το Κύπελλο:

«Το Κύπελλο είναι άλλο κομμάτι. Ποτέ δεν ξέρεις. Στα πλέι οφ, όμως αν εμείς είμαστε καλοί θα πάρουμε την πρωτιά. Θεωρώ ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τους άλλους».