“Κατσιαρίζουν” τα κόμματα για τις προσλήψεις…. Όμως το κονδύλι θα το εγκρίνουν

Σάλος έχει ξεσπάσει εδώ και δύο μέρες με τις νέες προσλήψεις στο Προεδρικό Μέγαρο με αντιδράσεις και ανακοινώσεις από κόμματα της αντιπολίτευσης και όχι μόνο…

Η επάνοδος Βίκτωρα Παπαδόπουλου στο Προεδρικό Μέγαρο και μάλιστα με διπλάσιο μισθό από ότι έπαιρνε κατά τη προηγούμενη θητεία του, δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστο και ούτε απαρατήρητο.

Ασχολίαστο επίσης δεν μπορούσε να μείνει το γεγονός ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου, εκτός από την αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπο, είχε προσλάβει και με την έναρξη της θητείας του, και άλλη γυναίκα ως σύμβουλο.

Τώρα φαίνεται δεν προλαβαίνει και χρειάστηκε να προσλάβει ακόμα δύο συμβούλους….

Και τι συμβούλους όμως….  και τι ακριβώς καθήκοντα θα έχουν δεν μας το ξεκαθάρισαν….

Το ΑΚΕΛ κάνει λόγο για χειραγώγηση των ΜΜΕ από το Προεδρικό Μέγαρο μιας και οι δύο νέες παρουσίες,  σύμβουλοι είναι σύζυγοι γνωστών πολιτικών συντακτών του Sigma και ANTiwo.

Μία άλλη εύλογη απορία είναι, το ποιος αποφασίζει για όλες αυτές τις προσλήψεις στο Προεδρικό Μέγαρο;

Μήπως είναι εις γνώσιν του Προέδρου Αναστασιάδη, όλες αυτές οι σκανδαλώδεις προσλήψεις;

Πάντως φήμες λένε, ότι άλλος αποφασίζει και προσλαμβάνει αβέρτα άτομα στο Προεδρικό και μάλιστα επιλεκτικά …. Όπως επιλεκτικά διαρρέουν και πληροφορίες σε κάποια ΜΜΕ…. Φανταστείτε τώρα δηλαδή τι πληροφορίες θα διαρρέουν στο τύπο….

Ή για την ακρίβεια, τι θα παραμένει πλέον, μυστικό; Τίποτα…..

Πάντως, όσο και να φωνάζει η αντιπολίτευση και όσο δίκιο και να έχουν, αύριο που θα κληθούν να ψηφίσουν για αποδέσμευση κονδυλίων, παρά τις αντιδράσεις τους θα ψηφίσουν θετικά…

Απλά “κατσιάρισμα” τώρα και κουβέντα να γίνεται, δυστυχώς….