Κατακτήστε τη νεότητα !

Επιθυμία όλων, ανεξαιρέτως, των γυναικών είναι να διατηρήσουν για πάντα νεανική επιδερμίδα χωρίς την επέμβαση της πλαστικής χειρουργικής. Αν και μοιάζει με όνειρο θερινής νυκτός, οι ειδικοί μας διαβεβαιώνουν πως κάτι τέτοιο είναι εφικτό να γίνει με φυσικό τρόπο, αρκεί να τηρηθούν ορισμένοι κανόνες στον τομέα της διατροφής.

– Τα φρούτα και τα λαχανικά είναι το Α και το Ω για την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού:

Τα φρούτα και τα λαχανικά με έντονο πορτοκαλί, βαθύ κίτρινο και κόκκινο χρώμα που ανήκουν στην κατηγορία των καροτενοειδών αλλά και τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά εκτός από την αντιοξειδωτική τους δράση ενάντια στη γήρανση, λόγω της βιταμίνης Α που εμπεριέχουν συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία της όρασης.

– Καλή φυσική κατάσταση:

Αν καταφέρετε να γυμνάζεστε συστηματικά καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής σας, τότε η καρδιά, τα οστά και η διάθεσή σας θα παραμείνουν ζωντανά και νεανικά για πάντα. Εγκαταλείψτε τον καθιστικό τρόπο ζωής και ξεκινήστε με δύο δεκάλεπτα μέτριας έντασης σωματικής δραστηριότητας σε καθημερινή βάση και σταδιακά αυξήστε το στα 60 λεπτά ημερησίως.

– Η θαυματουργή βιταμίνη C:

Η βιταμίνη C είναι μια από της πιο γνωστές βιταμίνες με αντιοξειδωτική δράση. Ενισχύει την άμυνα του οργανισμού ενάντια στις μολύνσεις αλλά και το καθημερινό οξειδωτικό στρες που προκαλείται εξαιτίας των περιβαλλοντικών ρίπων και του καπνίσματος. Επιπλέον, βοηθά στη σύνθεση του κολλαγόνου συμβάλλοντας στη διατήρηση της νεανικότητας του δέρματος και της πυκνότητας των οστών, ενώ η σχέση της με την καλύτερη απορρόφηση του σιδήρου όταν καταναλώνεται μαζί με φυτικές πηγές του (σπανάκι, όσπρια κλπ) την καθιστά έναν απαραίτητο σύμμαχο ζωντάνιας για τις γυναίκες με έλλειψη σιδήρου. Τα φρεσκοκομμένα και ώριμα φρούτα και λαχανικά αποτελούν τις καλύτερες πηγές βιταμίνης C, εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε και 100% φυσικούς χυμούς εμπλουτισμένους με έξτρα βιταμίνη C που κυκλοφορούν στην αγορά.

– Ανακαλύψτε το Φυλλικό οξύ και κάντε το πιστό σας φίλο:

Τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά όπως το σπανάκι και το λάχανο, ο χυμός πορτοκαλιού και τα όσπρια όπως τα μαυρομάτικα φασόλια είναι ιδιαίτερα πλούσια σε φυλλικό οξύ, το οποίο συμμετέχει στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος και έχει ισχυρή προστατευτική επίδραση ενάντια στα εγκεφαλικά επεισόδια. Σε συνδυασμό με τη βιταμίνη Β12 συμβάλλει στην αντιμετώπιση και προλαμβάνει τη αναιμία, χαρίζοντας ζωντάνια στα άτομα με σιδηροπενική αναιμία.