Καταθέτει ο Αριστοδήμου

Aυτή την ώρα αρχίζει η κατάθεση του Προέδρου και Διευθύνοντα συμβούλου της εταιρείας Aristo, Θεόδωρο Αριστοδήμου.

Το ανακριτικό έργο για την υπόθεση την υπόθεση διαχωρισμού των οικοπέδων της Aristo στην περιοχή Σκαλί, θα συνεχιστεί με τη λήψη καταθέσεων καθόλη τη διάρκεια της ημέρας με τους τέσσερις ύποπτους, τη σύζυγο του επιχειρηματία Ρούλα Αριστοδήμου, τον τέως Δημοτικό μηχανικό του Δ. Πάφου, της λειτουργού των τεχνικών υπηρεσιών του Δ. Πάφου και του 38χρονου σχεδιαστή.

Το απόγευμα οι καταθέσεις των υπόπτων θα συνεχιστούν στις 15:00 με 16:00 το απόγευμα.

Αύριο οι ανακριτές του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου αναμένεται να αποφασίσουν κατά πόσο θα ζητηθεί από την Αστυνομία η ανανέωση ή όχι της έκδοσης διατάγματος προσωποκράτησης των τεσσάρων υπόπτων, που εκπνέει την Κυριακή, δηλαδή του επιχειρηματία Θεόδωρου Αριστοδήμου, της συζύγου του, του πρώην Δημοτικού μηχανικού του Δ. Πάφου και της τεχνικού του Δ. Πάφου.

Το κλιμάκιο των ανακριτών για την υπόθεση διαχωρισμού των οικοπέδων της Aristo στην περιοχή Σκαλί συνεχίζει το έργο του για την διαλεύκανση της υπόθεσης και με τη λήψη των υπόλοιπων 32 καταθέσεων από το οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον των υπόπτων και από τους υπαλλήλους του Δήμου Πάφου.

Το διάταγμα της οκταήμερης προσωποκράτησης που εξέδωσε το Επαρχιακό δικαστήριο Πάφου για τον 38χρονο σχεδιαστή της Aristo εκπνέει την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου.

Όλοι οι ύποπτοι κρατούνται στην κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου εκτός της λειτουργού των τεχνικών υπηρεσιών του Δ. Πάφου που κρατείται στον αστυνομικό σταθμό Πόλεως Χρυσοχούς.