Καταγγελίες σε νυχτερινά κέντρα – Πρόστιμο ‎€4,000 σε μπαράκι στη Λάρνακα

Καταγγελίες σε νυχτερινά κέντρα – Πρόστιμο ‎€4,000 σε μπαράκι στη Λάρνακα

Συνεχίζονται εντατικά οι έλεγχοι της Αστυνομία για τον περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο που αφορά τα υποστατικά που λειτουργούν Παγκυπρίως μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τελευταίο 12ωρο από το απόγευμα του Σαββάτου μέχρι και τα ξημερώματα της Κυριακής  διενεργήθηκαν συνολικά 794 έλεγχοι σε υποστατικά Παγκυπρίως.

Στο πλαίσιο των ελέγχων η Αστυνομία προέβη σε 18 καταγγελίες σε Πάφο, Λεμεσό, Λευκωσία και Λάρνακα σε υποστατικά που δεν τηρούσαν τα απαραίτητα μέτρα όπως προνοεί το διάταγμα του Υπουργείου Υγείας.

Οι 13 καταγγελίες έγιναν στην Πάφο, 3 στη Λεμεσό και οι υπόλοιπες σε Λάρνακα και Λευκωσία. Καταγγέλθηκαν μπαρ, περίπτερα αλλά και κουρεία.

Γνωστό μπαρ στην περιοχή Μακένζυ στην Λάρνακα, καταγγέλθηκε από τις Αρχές, καθώς υπερέβη τον αριθμό ατόμων και αντί 150 άτομα, έβαλε στον χώρο του, 350. Με αποτέλεσμα να του επιβληθεί πρόστιμο ύψους τεσσάρων χιλιάδων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι υπόλοιπες καταγγελίες αφορούσαν παραβιάσεις στο μέτρο για την τοποθέτηση σήμανσης στο δάπεδο και στα προληπτικά μέτρα, όπως σωστή χρήση γαντιών και μάσκας.