Καταγγελίες για μη τήρηση των μέτρων – Πρόστιμο σε υποστατικά

Καταγγελίες για μη τήρηση των μέτρων – Πρόστιμο σε υποστατικά

Η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο,πραγματοποίησε  2.627 ελέγχουςπαγκύπρια, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση και η εφαρμογή των διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου και προέβη σε 10 καταγγελίες πολιτών και 5 υποστατικών.

Στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 1.097 έλεγχοι, από τους οποίους δεν προέκυψαν καταγγελίες, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 310 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 2 καταγγελίες πολιτών και 2 υπευθύνων υποστατικών.

Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 414 έλεγχοι με 1 καταγγελία πολίτη, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 130 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 3 καταγγελίες υπευθύνων υποστατικών, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 482 έλεγχοι και υπήρξαν 7 καταγγελίες πολιτών, στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 111 έλεγχοι χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

Επίσης, παγκύπρια, η Τροχαία διενήργησε 83 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καταγγελία.

Σε ό,τι αφορά τις παραβάσεις, στη Λεμεσό οι καταγγελίες των υπευθύνων υποστατικών έγιναν σε φούρνο επειδή δεν διενεργείτο έλεγχος safe-pass και σε υποστατικό στο οποίο εντοπίστηκαν υπεράριθμα άτομα.

Οι καταγγελίες σε βάρος υπευθύνων υποστατικών ήταν σε φούρνο, στον οποίο εργαζόταν υπάλληλος χωρίς safe-pass και δύο υποστατικά στα οποία εντοπίστηκαν υπεράριθμοι πελάτες, γινόταν εξυπηρέτηση στο μπαρ και λειτουργούσαν χωρίς άδειες.