Καταγγελία 27χρονης για απειλές από 40χρονο που θα γινόταν συνέταιρος στο καφεστιατόριο της…

  • Ο 40χρονος ωστόσο απαιτούσε και άλλες 4.000 ευρώ και προκειμένου να τα εξασφαλίσει, δεύτερο πρόσωπο – άγνωστο προς το παρόν – τη συνάντησε και φέρεται να την απείλησε ότι θα πρέπει να επιστρέψει τα χρήματα στον 40χρονο

Την καταγγελία 27χρονης ιδιοκτήτριας καφεστιατορίου ότι δέχτηκε απειλές από 40χρονο διερευνά το ΤΑΕ Πάφου. Ο 40χρονος, καθώς και δεύτερο πρόσωπο – τα στοιχεία του οποίου προς το παρόν είναι άγνωστα – καταζητείται για υπόθεση συνωμοσίας με σκοπό την διάπραξη κακουργήματος, απαίτηση περιουσίας με απειλές με σκοπό την κλοπή.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, στις 18.11.22 καταγγέλθηκε από την 27χρονη ότι δέχτηκε απειλές από 40χρονο από την Πάφο. Σύμφωνα με τις εξετάσεις, ο 40χρονος φέρεται να είχε δώσει συγκεκριμένο χρηματικό ποσό στην παραπονούμενη με σκοπό να μπεί συνέταιρος στο καφεστιατόριο.

Στην συνέχεια αυτός επιθυμούσε να αποχωρήσει και τότε η παραπονούμενη του παρέδωσε πίσω μέρος του χρηματικού ποσού.

Ο 40χρονος ωστόσο απαιτούσε και άλλες 4.000 ευρώ και προκειμένου να τα εξασφαλίσει, δεύτερο πρόσωπο – άγνωστο προς το παρόν – τη συνάντησε και φέρεται να την απείλησε ότι θα πρέπει να επιστρέψει τα χρήματα στον 40χρονο.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως διενεργούνται εξετάσεις για την εξασφάλιση των στοιχείων του δεύτερου προσώπου. Ο 40χρονος καταζητείται, ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.