Καταγγελία για απαράδεκτη συμπεριφορά υπεύθυνου σε κατάστημα στη Λευκωσία

Ο πελάτης πήγε στο κατάστημα αθλητικών ειδών στη Λευκωσία για να αλλάξει μία μπλούζα, αχρησιμοποίητη και να επιλέξει κάτι άλλο.

Έπεσε όμως πάνω στον υπεύθυνο του καταστήματος, ο οποίος δεν έκανε την αλλαγή γιατί είχαν περάσει οκτώ μέρες από την ημέρα της αγοράς. Ο πελάτης εξήγησε πως απουσίαζε στο εξωτερικό, ο μάνατζερ, όμως, με υβριστικό ύφος και τόνο, σύμφωνα με το ShowTime-cy, αρνήθηκε να του το αλλάξει και γυρνώντας του την πλάτη συνέχισε να κοιτάει τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του καταστήματος.

Ο πελάτης απευθύνθηκε σε νεαρό πωλητή, σε μία προσπάθεια να μπορέσει να κάνει την αλλαγή. Ήταν τότε που έγινε η έκρηξη. Ο υπεύθυνος-μάνατζερ του καταστήματος αθλητικών ειδών, μόλις είδε τους δύο να μιλάνε, άρχισε να ουρλιάζει μέσα στο κατάστημα και να βρίζει  ακόμα και τον υπάλληλο του. Στη συνέχεια πέταξε τον πελάτη από το κατάστημα, ενώ απείλησε με απόλυση τον πωλητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει τέτοιου είδους επεισόδιο και πελάτες και προσωπικό του γνωστού καταστήματος στη Λευκωσία, δέχονται τέτοια συμπεριφορά από τον υπεύθυνο.